Hani ateş ediyor diyorlar aynen öyle.
Hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah.
Hani ateş ediyor diyorlar aynen öyle.
Hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Kırmızı rengi de bir başka güzelmiş.
Hayırlı olsun, güzel seçim.
Motorda egzost işine pek sıcak bakmamakla birlikte, şu aletteki 3 silindirin, akrapoviçli homurdanmasına hastayım.
zamanın da bende 2015 model race blue rengini alıp kullanmıştım. güzel zevkli bir makina. biraz oturuş pozisyonu ve ayakların geride kalması ilk zamanlar da garip gelebilir. ama alışırsınız. güle güle kullanın
Tüm iyi dilekleriniz için sağolun dostlar, çok daha iyileri sizlerin olsun inşallah
İnşallah en kısa zamanda sana da almak nasip olur hocam. Gerçekten keyifli alet, tavsiye ederim, çok deli dolu
Hocam akrapovic ve zard egzozlularına denk geldim, aletler kükrüyordu gerçekten. Ama egzoz cezaları almış başını gitmiş, o sebeple sanırım stock egzozuna hiç dokunmayacağım. Bu haliyle de sesi bana gayet yeterli ve güzel geliyor.
Çok sağol hocam, üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun, iyi ki de kırmızı almışım
Gerçekten ilk otusuşta peglerin yerini yadırgadım, hafif geride ama alışınca çok keyifli geldi. Gaz tepkisi ve ivmelenmesi çok eğlenceli, gazı açınca istemsiz bir gülümseme geliyor yüzüme, motorun en sevdiğim yanı da bu oldu
Hayırlı olsun biraderim , keyifle kazasız belasız binmek nasip olsun..
Gagalı mermi mi olur yiaaa hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
Bu nedir ya herkes motosiklet alıyor ben bakıyorum sadece :(
Hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
Darısı başıma
Bi maşallah diyeyim. Gidip gelip iç çekerek bakıyorum konu önüme çıktıkça. Hayırlı olsun
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
Güzel günlerde kullan. Tekerin düz bassın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)