vexo telefon tutucu ses yapması
-
15 Haziran 2021, 23:39
Reklamlar
-
16 Haziran 2021, 00:02
En basit çözüm telefon kabı ya da telefon boyutlarında bir strafor köpük koymak olur sanırım. Ya da en garantisi olsun derseniz telefon boylarında bir tahta kesip koyarsanız birebir aynı etkiyi verir.
-
16 Haziran 2021, 10:56
bu telefon taşıyıcı sebebiyle benim telefonumun kamerası bozuldu, artık kullanmıyorum telefona durunca bakıyorum sadece.
-
16 Haziran 2021, 13:52
Telefon kullanmadığın zaman köşeleri sıkacak şekilde lastik geçir. Benim tutucuda telefona sarmak için lastik vardı. Telefonu çıkartınca tutucunun köşelerine o lastiği sarıyordum.
-
16 Haziran 2021, 14:00
joshua adlı üyeden alıntı
bu telefon taşıyıcı sebebiyle benim telefonumun kamerası bozuldu, artık kullanmıyorum telefona durunca bakıyorum sadece.
Nasil bozuldu ? Baski filan mi yapti ?
-
16 Haziran 2021, 14:21
Sanırım titreşimden bozuluyor telefonlar.Kamera lens hasar alıyor odaklama ve netleme sorunu oluyor diye biliyorum.
-
16 Haziran 2021, 16:13
İlk defa kameraya zarar verdiğini duydum. Düşününce kulağa mantıklı geliyor çünkü günümüz teknolojisinde kameralar titreşimi minimuma indirgemek icin lenslerini hareketli bir platforma monte ediliyor mantiği nasıldır bilmem ama siz sola ani hareket yaptiğinizda o tam tersi yonde hareket edip titresimi minimuma indiriyor. Telefon tutucudada surekli titreşimden sallanmadan falan nasibini alip bozmuş olabilir.
-
16 Haziran 2021, 17:10
Alper600RR adlı üyeden alıntı
İlk defa kameraya zarar verdiğini duydum. Düşününce kulağa mantıklı geliyor çünkü günümüz teknolojisinde kameralar titreşimi minimuma indirgemek icin lenslerini hareketli bir platforma monte ediliyor mantiği nasıldır bilmem ama siz sola ani hareket yaptiğinizda o tam tersi yonde hareket edip titresimi minimuma indiriyor. Telefon tutucudada surekli titreşimden sallanmadan falan nasibini alip bozmuş olabilir.
bizzat yaşadım. tutucuyla kullandığım için benim telefonum da bozuldu (samsung s8 plus). kamera odaklama özelliği kaybolmuştu. telefonda titreşim önleme teknolojisi varsa kullanmadan önce iki kez düşünmek lazım.
-
16 Haziran 2021, 17:19
Alper600RR adlı üyeden alıntı
Gimbal özelliği sizin bahsettiğiniz şuan telefonlarda o olay muhtemelen dijitaldir yani kırpıyordur.Bildiğim kadarıyla sony nin kameralarında var örneğin.
-
16 Haziran 2021, 20:21
optik görüntü stabilizasyon özelliği olan kameralar var yeni model birçok cep telefonunda var. dijital stabilizasyonda kırpıyor görüntüyü. bence yumuşak telefon tutucular daha mantıklı titreşimi önlüyor hem kırılma ihtimali yok. kalitelilerinden alırsanız da kopmaz.
-
17 Haziran 2021, 10:21
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Nasil bozuldu ? Baski filan mi yapti ?
titreşimden ötürü kamera bozuldu, her ne kadar titreşim önleyici özelliği olsa da çok işe yaramıyor.
-
17 Haziran 2021, 11:08
Gimbal özelliği sizin bahsettiğiniz şuan telefonlarda o olay muhtemelen dijitaldir yani kırpıyordur.Bildiğim kadarıyla sony nin kameralarında var örneğin.
OIS artık günümüz telefonlarının bir çoğunda var. Hatta apple şuan profesyonel fotoğraf makinelerindeki teknolojiyi soktu işin içine. Mekanik hareketli aletler titreşimde bozulur. Varsın telefonu takmayın, takacaksanız depo üstü çanta gibi bir şeyin üst kısmına koyup kullanın...
-
17 Haziran 2021, 15:53
Çözüm olarak sadece gerekli anlarda kullanmak da işe yarayabilir. Kimini görüyorum yola çıkarken takıyor telefonu, her gün gittiği yere gidecek aslında. Ama görmek istiyor biri falan ararsa diye. Çözüm ucuz da olsa bir intercom ve sadece navigasyon ihtiyacı duyunca telefonu koymak olabilir. Titreşim insanı bile yoruyor telefonu bozması normal.
Geçen gün intercomlu bir kask kullandım büyük nimet, aynı anda son ses heavy metal de dinleseniz bir şekilde duyuyorsunuz yolu, kulaklık gibi değil.
Kamu spotudur, yolda giderken kesinlikle heavy metal dinlemeyiniz.
-
17 Haziran 2021, 23:41
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Çözüm olarak sadece gerekli anlarda kullanmak da işe yarayabilir. Kimini görüyorum yola çıkarken takıyor telefonu, her gün gittiği yere gidecek aslında. Ama görmek istiyor biri falan ararsa diye. Çözüm ucuz da olsa bir intercom ve sadece navigasyon ihtiyacı duyunca telefonu koymak olabilir. Titreşim insanı bile yoruyor telefonu bozması normal.
Geçen gün intercomlu bir kask kullandım büyük nimet, aynı anda son ses heavy metal de dinleseniz bir şekilde duyuyorsunuz yolu, kulaklık gibi değil.
Iste ben de her zaman degil de arada takmak istiyorum ama takmayinca ses yapiyor onu belirtmistim.Aynadan ve akuden bağlantıları her zaman cozemeyecegim icin mantikli cozumler ariyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
ero__ adlı üyeden alıntı
OIS artık günümüz telefonlarının bir çoğunda var. Hatta apple şuan profesyonel fotoğraf makinelerindeki teknolojiyi soktu işin içine. Mekanik hareketli aletler titreşimde bozulur. Varsın telefonu takmayın, takacaksanız depo üstü çanta gibi bir şeyin üst kısmına koyup kullanın...
Normal fotograf makinelerindeki boyutta sensoru sokamadikca telefona fotograf makineleriyle yarisamaz telefonlar Her memnunuz demis bir Allah'in kulu da ses yapiyor dememiski benim sansima heralde lastik fikri mantikli geldi suana kadar
-
18 Haziran 2021, 20:49
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Katılıyorum bütçe musayit ise scala rider g9x öneririm. Çevresel ses yükseldiğinde duyabilmen icin sesi kendisi otomatik olarak yükseltiyor.
-
18 Haziran 2021, 21:36
konu dışında olacak ama
öndeki kırmızı jipin sürücüsünün bayan olduğuna yamin edebilirim ama kanıtlayamam
park demirinin üstüne parketmiş (iyi bari araba yüksek)
-
18 Haziran 2021, 23:59
kasırga genç adlı üyeden alıntı
konu dışında olacak ama
öndeki kırmızı jipin sürücüsünün bayan olduğuna yamin edebilirim ama kanıtlayamam
park demirinin üstüne parketmiş (iyi bari araba yüksek)
Bence hemen her şeye yemin etmeyiniz. Kaba taslak ölçümle o direk yanı ile yer çizgisi arasına araç sığmaz...
Kilitli özel alan park dubası gibi duruyor...
-
19 Haziran 2021, 13:02
ero__ adlı üyeden alıntı
Konu buraya ne ara geldi bilemiyorum ama evet kilitli özel alan park dubası bu doğru yalnız orası şahsa ait değil acil durumda ambulans itfaiye vs için
-
19 Haziran 2021, 14:56
Konu buraya ne ara geldi bilemiyorum ama evet kilitli özel alan park dubası bu doğru yalnız orası şahsa ait değil acil durumda ambulans itfaiye vs için
Peki neden özel araç var diye sormazlar mı?
Ambulans ya da İtfaiye aracı park etsin diye mi?
-
19 Haziran 2021, 16:30
ero__ adlı üyeden alıntı
Peki neden özel araç var diye sormazlar mı?
Ambulans ya da İtfaiye aracı park etsin diye mi?
Çok haklısınız halbuki tüm kurallara kanunlara riayet eden bir milletizdir ama bilemedim ben de
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)