Ben onu da bir araştırayım o zaman kardeşim teşekkürler :D Bu noktada kafamı karıştıran bir düşünce de '' la madem 500 lük alacaksın 600 lük de alabilirsin 700 de alabilirsin '' 600 700 vs yüksek geleceğini biliyorum ama 500 lük ile çok farkları yok gibi de gelmiyor değil :D Ben en iyisi araştırayım düşünceler daha sonra yerine oturur bir şekilde
Tekrar teşekkürler dostum
500 600 muhabbeti çok farklı, r6 dediğimiz motosiklet bmw'nin 1200GS'lerinden daha deli gidiyor. Ya da 2000 cc bir chopperdan da iyi gidiyor. Mevzu cc'den çok gücü nasıl verdiği, nerede verdiği ve motosikletin boyutları. 10 saniyede 150 görüyorsa r25 20 saniyede görüyor. Aralarında acayip belirgin bir ivme farkı var. R25top speed görene kadar cbr500 3 kere görür o hızı. Sen en iyisi Mt25 ya da cb250r arasında karar ver gerisini boşver. Zaten zararsız satar üstüne koyar büyüğünü alırsın.
Aslında senin dediğin daha doğru gibi geliyor hocam ama malum Türkiye'de motor fiyatları çok hızlı artıyor. Üst modele geçene kadar ki sürede örneğin mt07 r6 cb 650 vs bu gibi motorların fiyatı da artar bayağı yani üst modele geçerken aradaki farkı kapatmak git gide zorlaşıyor :D Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum umarım aydınlatırsınız beni. Mt/25 daha baskın duruyor şu anda gerçi motorların selelerine bile oturmadım daha ama mt-25 biraz da baskın gibi.
Cevapladığın için teşekkürler hayırlı geceler
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
Teşekkürler hocam bilgiler ve öneriler için çok sağ ol :D
Hayırlı geceler dilerim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)