Anladım kardeşim teşekkürler bilgi verdiğin için bu arada sende mt-25 mi var ? varsa yakıtı nedir ortalama ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
Anladım kardeşim teşekkürler bilgi verdiğin için bu arada sende mt-25 mi var ? varsa yakıtı nedir ortalama ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:36 ----------
Yakıt, ağırlık, güvenlik ve düşme kalkmada parça fiyatları gibi şeyleri göz önünde bulundurmaya çalıştım
-Yakıtta sıralama benzer gibi ( mt-25 nasıl yakıyor onu bilmiyorum tam olarak ama )
-Frenleme konusunda sıralama şöyle gibi cb>mt>yzf
-Ağırlık sıralaması cb>mt=yzf
-Parça fiyatı olarak da sanırım böyle yzf>mt>cb
Şimdi sormak geldi aklıma bu motorların servis sıralaması da yapılabilirse aslında çok çok iyi olurdu :D Yamaha ve Honda servislerinin müşteri ile ilgilenmesi, ustalarının tecrübesi vs bayiden bayiye göre değişiklik gösterebilir ama yine de genel bir yargı oluşturacak kadar deneyimli arkadaşlarımız da vardır sanıyorum forumda. Umarım bu noktaya da değinebilirsiniz arkadaşlar.
Bu arada arkadaşlar yanlışım varsa düzeltin lütfen yukardaki listede
Şimdiye kadar konuya cevap verenlere çok teşekkür ederim umarım daha da aydınlatıcı bilgiler gelir sadece ben değil tüm forum faydalanır herkese iyi günler dilerim