Sıfır motor olmadığı için 400km'de motosiklet bakmaya gideceğim pazartesi. Hasar kaydı, çiziği vs. yok. Sizce iyi mi yapıyorum?
Sıfır motor olmadığı için 400km'de motosiklet bakmaya gideceğim pazartesi. Hasar kaydı, çiziği vs. yok. Sizce iyi mi yapıyorum?
fiyatları genelde sıfırına yakın oluyor ve daha yeni olduğu için ilk kullanımlarda metalleri fazla zorlamadan aşındırmak önemli sanırım.. teknolojinin geldiği son noktadan haberim yok ama ben böyle düşünüyorum. ne kadar doğrudur bilmem..
yani şanzıman dişlilerin, krank yatağı, biyel kolu, silindir gömleği, piyanolar falan ilk kullanımlarda basınçlı şekilde yüksek devirlere maruz kalırlar ise daha derin deforme olmasına sebep olabilir bu parçaların..
bu yüzden ilk kullanımı ben yapmadıysam böyle düşük km de motosiklet almam, zaten sıfırı ile aralarında hatrı sayılır bir fiyat farkı olmuyor... dediğim gibi bu sadece benim düşüncem, ama sen şimdi sıfırını bulamadığın için başka seçenek yok diye alabilirsin yada daha yüksek km de daha ucuza alıp kalan parayı aksesuara ona buna ayırmak da iyi bir seçenek gibi.
Muhakkak top speed denemesi yapılmıştır rodaj sürecinde. Ben de geçmişte 367 km.de Sym Wolf almıştım, o motor topspeedi kaydediyor, şerefsizler alır almaz direk basmışlar.
satıcıya iyi bak tipinden konuşmasından vs belli olur.arada ne kadar fark var 0 ile ? 0 dan pahalıya iteliyorsa almazdım ben şahsen.1000 1500 ucuza alıyorsun gibi
Her zaman böyle düşük kilometreli araçlardan huylanmışımdır.
Dün aldın bu gün niye satıyorsun diye.
Satıyorum nasıl olsa deyip rodajdayken top speed denemişlerdir. Şaşmaz.
Muhtemelen sıfır parası verip alacaksın o yüzden ben olsam az daha sabreder sıfır alırım. İlk marşı basmak, rodajı yapmak, poşetlerini sökmek falan bir başka
3200km de aldim, expertise yaptirmadim, ustaya goturmedim. Belki de ben sansliydim. 0 fiyatindan dusuktu aldim.
top speed denemeyip sakin bir şekilde 400 km yaptıysa
çok iyi yapıyorsun al bunu
r25 ler kadranda maksimum yapılan hızı gösteriyorsa bakmak faydalı, açıkçası çok bişey olacağını düşünmüyorum yüksek devirli motor olduğu için ilk üretim toleransları zaten dardır. Bu sebeple siz de alınca belli bir devirin altında sürerseniz sorun yaşamazsınız.
% 15 ucuz veriyorsa al yoksa boşver git sıfır al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)