Bütün bayileri tek tek arıyorum günlerdir. Bir tane bulamadım. Ne yapacağız bu işi . Siz R25 satan bayii biliyor musunuz? Marmara'da olsa iyi olur. Uzak yerlere gidemem pek.
Bütün bayileri tek tek arıyorum günlerdir. Bir tane bulamadım. Ne yapacağız bu işi . Siz R25 satan bayii biliyor musunuz? Marmara'da olsa iyi olur. Uzak yerlere gidemem pek.
20 gün evvel İstanbul'daki tüm bayilere mail atmış olarak hak veriyorum. Pahalı bir spor türü olunca böyle olması da kaçınılmaz oluyor.
Karneyle dagitacaklar motoru nerdeyse. İyi ki almisim gecen sene
Stoğa girdiği 2 3 gün içerisinde bitiyor. Bayileri arayıp ne zaman sevkiyat alacaklarını, uzatmalı garanti ve aksesuar dolduracağınızı söylerseniz ilgilenirler büyük ihtimal.
Sektörün galeride motosiklet kalmayacak kadar büyümesi insanı ayrı bir mutlu ediyor aslında. Daha 5 sene öncesine kadar bile hiç böyle değildi.Bu şekilde devam ederse hem ekipman ve malzeme fiyaları düşer hem çeşit artar ki daha geçen cuma bim'e motosiklet aksesuarlarının gelmiş olması bile bunun en büyük işareti.
Bim diyorum ya ucuzluk mağazası. Müşteri kitlesinin az çok belli olduğu mağaza. Güzel işaretler bunlar.
heralde bi ağustosa kadar olmaz.zaten stoktakiler 2020 modeldi 2021 gelicek artık.bu arada o listedeki fiyat da 2020 modeller için geçerli.kısaca hah gelmiş ben bi r25 aliyim dediğin an 60bin tl yi hazırla
Ne R25'miş arkadaş dünyada başka r25 sevdalısı ülke var mı acaba
motorları az getirdikleri için öyle. Stoğu az tutuyorlar. Fiyatlar malum... Çok satılıyor diye sanmayın yani
Bence, madem 250 cc ye bu kadar verecek paranız var(varlıklı olduğunuzu varsayıyorum) biraz daha bekleyip R7 alın. R25, 6 ay 1 sene sonra sıkmaya başlıyor. Tamam kendi klasmanının en iyisi ama görünüşü kadar gitmiyor. Ben yeni kasa R25 i Türkiye’de ilk alanlardanım.(TR ye gelen ilk partiden aldım) Trafikte herkes R6 sanıyordu motoru, tabi otoyollarda arabalara karşı kötü durumda kalıyordum. Yani madem alacaksanız almışken uzun süre götürecek birşey alın. Türkiye’de üst seviye makina olarak görünebilir ama R7 nin yabancı incelemelerini izlediğimde Yamaha’nın bu makinayı giriş ve orta seviye sürücüler için yaptığını gördüm. Yani R25 yerine düşünülebilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)