BİM'in sırt çantasını alanlar. KAZA TEHLİKESİ VAR...
Reklamlar
-
21 Haziran 2021, 21:25
fatih.met adlı üyeden alıntı
kuru göt :D ipten çok pantolon sallanıyor
(benim de bir diğer lakabım bu, kase yok bizde ne yapalım)
Hahaha
Pantolon askısı kullan. Bende askı olmasa pantolon yerlerde
Reklamlar
-
22 Haziran 2021, 04:44
çok teşekkürler düşünceli hareket için
-
22 Haziran 2021, 09:27
ufoz adlı üyeden alıntı
Hahaha
Pantolon askısı kullan. Bende askı olmasa pantolon yerlerde
Pantalon askısı kullanınca da tişortu pantalonun içine sokmak gerekir diye yanaşmıyorum.
Aslında bana da lazım, motosiklet pantalonum hep düşüyor. Kemeri çok sıksam da durmuyor. üstte göbek altta kuru g.t olunca böyle bela oluyor. Bu kıyafetleri niye hep atletiklere göre yaparlar ki, toplumun çoğu bizim gibi göbekli.
-
22 Haziran 2021, 17:11
espresso adlı üyeden alıntı
Pantalon askısı kullanınca da tişortu pantalonun içine sokmak gerekir diye yanaşmıyorum.
Aslında bana da lazım, motosiklet pantalonum hep düşüyor. Kemeri çok sıksam da durmuyor. üstte göbek altta kuru g.t olunca böyle bela oluyor. Bu kıyafetleri niye hep atletiklere göre yaparlar ki, toplumun çoğu bizim gibi göbekli.
Önce askıyı takıp sonra t-shirt giymek?
-
22 Haziran 2021, 17:31
Ağalar yanlışım varsa düzeltin; pantolon askısı göbekli adam işi değil mi?
-
22 Haziran 2021, 21:22
Ben tişört altına askıyı takıyorum. Sadece çok sıcak havalarda askı bir miktar temas ettiği yerlerde ter yapıyor...
-
22 Haziran 2021, 22:56
tommygun adlı üyeden alıntı
Ağalar yanlışım varsa düzeltin; pantolon askısı göbekli adam işi değil mi?
işte hem kuru g.t hem göbekli olunca fena düşüyor. Göbek yok demedik.
-
22 Haziran 2021, 23:15
işte hem kuru g.t hem göbekli olunca fena düşüyor.
Göbek yok demedik.
4-5 sene önce her sabah 7'de işyerinin dibindeki Macfit'e gidiyordum. O saatlerde çok fazla insan olmuyordu o dönem. Bir gün müdavimlerden bir amca bana "Evladım sen akşamları rakı mı içiyorsun bira mı?" diye sordu, ben de yaşına hürmeten küfretmedim, darp etmedim ama "abi hayırdır neden öyle düşündün?" diye de sordum. O da bana her sabah sporda beni gördüğünü, antrenman yaptığımı, kan ter içinde kaldığımı ama göbeğimde bir azalma olmadığını söyledi.
-
22 Haziran 2021, 23:19
4-5 sene önce her sabah 7'de işyerinin dibindeki Macfit'e gidiyordum. O saatlerde çok fazla insan olmuyordu o dönem. Bir gün müdavimlerden bir amca bana "Evladım sen akşamları rakı mı içiyorsun bira mı?" diye sordu, ben de yaşına hürmeten küfretmedim, darp etmedim ama "abi hayırdır neden öyle düşündün?" diye de sordum. O da bana her sabah sporda beni gördüğünü, antrenman yaptığımı, kan ter içinde kaldığımı ama göbeğimde bir azalma olmadığını söyledi.
Ben 35 yaşıma kadar bildiğin sıskaydım. 180 boy ile 60 kilo olunca oh ne güzel kilo almışım derdim. sonra birden 80'li kilolara çıktım bir daha inemedim. Pandemi döneminde 89 görünce de çok dikkat etmesem de az yemeye başladım, mesela ekmek hiç yemiyorum, sabah kahvaltısı zaten sevmem, kahvaltı yerine 15 dakika fazla uyumayı tercih ederim, haftasonu kahvaltı için uyandırılınca bile huysuzluk yapanlardanım, sabah kahve ile idare ediyorum, sabah ilk kahvemi şekerli içince tok tutuyor, öğlen de fazla yemem, akşam da biraya yer kalsın diye az yerim. böyle böyle 80'e indim tekrar ve 2017'de aldığım çok az kullandığım riderdenim pantalonun düpmesini kapatmayı başardım. Ama pantalon düşüyor, motora binmeden önce belimden tutup yukarı çekmezsem rahatsız oluyorum. Kemeri sıksam da düşüyor ama göbek hep var.
-
23 Haziran 2021, 00:06
Hocam ben hep 73 kiloyum, gobek buyuyor kuculuyor kilo ayni. Herkes bira diyor ama degil, bunye boyle
-
23 Haziran 2021, 00:15
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Hocam ben hep 73 kiloyum, gobek buyuyor kuculuyor kilo ayni. Herkes bira diyor ama degil, bunye boyle
Hocam ben şöyle tarif edeyim kendimi; hayatta yalnız kalmaktan korkmuyorum çünkü ayrı bir birey gibi göbek var bende
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)