Yeni motor aldım 50cc ve trafiğe çıkcam. Bi kask almam gerekiyo ve yarım kask daha rahat ettirir zaten 50cc çok basmaz bana şöyle 400-600 tl arası güzel bi kask önerirseniz almam lazım hemn
Yeni motor aldım 50cc ve trafiğe çıkcam. Bi kask almam gerekiyo ve yarım kask daha rahat ettirir zaten 50cc çok basmaz bana şöyle 400-600 tl arası güzel bi kask önerirseniz almam lazım hemn
400 600 lira yarım motosiklet kaskı yazdım resmen yazlık motosiklet kaskı diye satıyorlar askfjlkfals Konuyla alakası yok ama yazasım geldi.
50cc bile olsa farketmez yarim kask en cok da duserken ve dustukten sonra rahat ettirir. Özellikle de cene kismi duserken cok rahat asfalti öpuyor.
Hatta en rahati kask takmamak!
50cc de olsa yolda 25-30km hızla gideceksin. 5-30km hızla bir insan koşamaz ama en yüksek hızınla koşup o hızla çeneni duvara vurmayı dene önce sonra yarım kask kararını tekrar düşün derim.
Tabi kazada yalnızca çarpma ve düşme olmuyor. O hızla çeneyi yere vurup bir de sürüklenmek var, zımpara gibi çenenin yarısı gider.
Yarım kask hiç olmasa bile olur sadece görüntü.
yarım kask sadece seni TÜRK polisinden korur
en kötü ls 2 al çenesi kapalı olan model en ucuzu bile kafa çarpmalarında veya sürüklenmelerde seni korur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)