Merhaba forumda yeniyim bu soruya cevap bulabilmek için üye oldum 50cc motor ile banabi kuryede calisabilirmiyim zor olurmu?
Merhaba forumda yeniyim bu soruya cevap bulabilmek için üye oldum 50cc motor ile banabi kuryede calisabilirmiyim zor olurmu?
eğer istanbuldaysan büyük ihtimalle zor olmaz
ama bazı rampalarda küfredersin
50cc ler kuryelik yapılacak en son motorlardır, hatta kuryelik yapamazsınız işiniz aksar, motor dayanmaz kuryeye 6 ayda veya daha kısa bir sürede dökülür. kaza durumunda büyük sıkıntı yaşarsınız.
bir benzetme yapmak gerekirse kışın karda bot giymek yerine parmak arası terliklerle dolaşmak gibidir 50cc ile kurye işine girmek.
Vallahi yapan öyle bir yapıyor ki tazı gibi koşturuyor sağa sola motorun canını ala ala hemde
youtube gir 50 cc ile kuryelik yaz eleman nasıl çalışıyor gör
cc ufak olduğundan biraz zorlar ama sakin yapacaksan bana göre sıkıntı olmaz gibi yağını hava filtresini kayışını bagalarını vs değiştir devam
Istanbulda olmaz, her taraf yokus cani cikar garibin olsa bile cok kaliteli bir motor olmasi lazim zaten onlar da 125 parasina satiliyor.
hangi şehirde, ne taşıyacak? günde kaç pakete çıkacak? genelde mesafeler kaç km? bunlar belirtsen daha iyi olurdu sanki.
Banabi zaten kendi motorunu veriyor. Artı 50cc ile damacana ve market alışverişini koydun mu bagaja, ne o bagajı taşır nede yokuş çıkar
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)