MOTOSİKLET MAĞAZASI + SERVİSİNDEN 2. EL ALINIR MI
Reklamlar
-
06 Haziran 2021, 10:08
Arkadaslar açıkcası İzmir'de hem sıfır motosiklet hem 2. El motosiklet satıp hem de servis hizmeti veren bir yer var böyle yerlerden 2. El motosiklet alınır mı? Cok güzel bi Sym 250 evo begendim düşük km de ama biraz cekiniyorum. Yerin ismi motorom izmir de olup duyan vardır belki
Reklamlar
-
06 Haziran 2021, 10:24
İzmirdeki o mekanı bilmiyorum, o nedenle töhmet altında bırakmayayım adamları. Birçok usta,servis,tamirhane pert,patlak makineleri çok uygun fiyata alıp uydur kaydır geçici çözümlerle motoru toplayıp piyasa fiyatına ya da az altına satıyorlar. Çoğu sürücü de motosiklet alırken sadece karenaj temizliğine bakıp almaya karar verdiklerinden dış görünümü tertemiz motorlar 2 ay sonra sıkıntı yaratmaya başlıyor.
-
06 Haziran 2021, 11:04
benim arkadaş yağ yakan motorunu bıraktı böyle bi mağazaya hangi gariban aldı acaba
çoğu yer böyle değildir tabi de yinede ben olsam almam
-
06 Haziran 2021, 12:24
yetkili servis motosiklet mağazası gibi yerlerden çok daha fazla düşünürüm
istanbulda bi bayii den yamaha aldım motosiklet feleğin çemberinden geçmiş tabi bunu ilk zamanlar da anlamıyorsun zamanla çıkıyor
ondan sonra akıllandım bayii mi uzak duruyorum
bi defa istanbula gittim fiyatta anlaştık 90000 tl oraya gidince fiyata 98000 tl tl dedi sahibi başkasına satmış mış mış
bende artık böyle satıcılardan uzak duruyorum sahibinden bak tanıdık veya bilindik olursa daha da iyi olur
-
06 Haziran 2021, 13:25
İnan kime guvenecegimi sasirdim ya kuryelik yaptigim icin kurye motorlarından uzak duruyorum (full tapagaz, 20 cm lik kaldirimdan son hiz atliyordum) . Şöyle sıfır yamaha bayiden activa s de yok ki cikar cikmaz galericiler topluyo nerden motor alcaz biz
-
06 Haziran 2021, 14:00
Ben çok iyi bilinen bir mağaza/servisten motor aldım. Kendim iyi bir inceledim. Sorun çıkabileceğini tahmin ettiğim için sıkı pazarlıkla fiyatı düşürerek aldım. Aldığım indirime yakın bir masraf çıktı. Yaptırıp devam ettim.
-
06 Haziran 2021, 14:46
Ordan motoru götür Motomania' ya ekspertiz yaptır ona göre al en mantıklısı.
-
06 Haziran 2021, 15:15
İstanbulda tanıdık bir ustadan 10.000 tl hasar kayıtlı CBR500R almıştım 2-3 sene önce.Ki o zaman 25-30 arasıydı CBR'lar.3-4 ayda 10-15 bin km yaptım hiç sıkıntı çıkarmadı.Güzel toplanmışsa,sahibi,ustası iyiyse alınır.
-
06 Haziran 2021, 15:31
13.000 km de fiddle 2 var galeri gülhanda ama insan güvenemiyor hickimseye. Sagolsun vampir kangren galericiler mağazada sifir km motor birakmiyor toplamislar plaka ruhsat cikarmislar otomatik 2. Sahibi oluyorsunuz yani motorun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)