Rs200 ön sipariş sevkiyatı hk.
Reklamlar
-
02 Haziran 2021, 18:56
Herkese selamlar;
Nisan başında ön ödemesini yaptığım rs200 sipariş 31 mayısta İstanbul’a gelmiş. Yetkililerle bugün irtibat kurdum, cuma gününe kadar bizden sevkiyatı sağlanır dediler. Sevkiyata çıktıktan sonra tahmini olarak elime ne zaman ulaşır? Daha önce benzer bir süreç yaşayan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim. Gözüm yollarda kaldı aylardır, sabırsızlanıyorum
Reklamlar
-
02 Haziran 2021, 20:39
Aynı rezilliği ben de yaşıyorum. 25 mayıs dendi, 29 yaptılar. 31'i dediler. Ayın 2'si oldu. Bayiyi her gün 2 kere arıyorum. Fabrika sevklere başladı gelince hemen teslim edeceğiz dediler. Ekrem abiye ulaştı. Bugün için bugün yola çıkacak dedi. Bayiyi akşam geri aradım daha faturası düşmemiş. Sinir içinde cumaya kadar gelmesini bekliyorum.
-
02 Haziran 2021, 22:41
Stock Sever adlı üyeden alıntı
Aynı rezilliği ben de yaşıyorum. 25 mayıs dendi, 29 yaptılar. 31'i dediler. Ayın 2'si oldu. Bayiyi her gün 2 kere arıyorum. Fabrika sevklere başladı gelince hemen teslim edeceğiz dediler. Ekrem abiye ulaştı. Bugün için bugün yola çıkacak dedi. Bayiyi akşam geri aradım daha faturası düşmemiş. Sinir içinde cumaya kadar gelmesini bekliyorum.
Hayirli olsun kardeşim geç olsun güç olmasin,kazasiz belasiz kullan..
-
02 Haziran 2021, 23:06
levend84 adlı üyeden alıntı
Hayirli olsun kardeşim geç olsun güç olmasin,kazasiz belasiz kullan..
Çok teşekkürler abi çok sağolasın.
-
03 Haziran 2021, 00:34
Proust 1912 adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar;
Nisan başında ön ödemesini yaptığım rs200 sipariş 31 mayısta İstanbul’a gelmiş. Yetkililerle bugün irtibat kurdum, cuma gününe kadar bizden sevkiyatı sağlanır dediler. Sevkiyata çıktıktan sonra tahmini olarak elime ne zaman ulaşır? Daha önce benzer bir süreç yaşayan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim. Gözüm yollarda kaldı aylardır, sabırsızlanıyorum
hayirli olsun
hayirli olsun ama bu kadar da harap etme kendini, motor geldiginde hevesin kacmis olur.
biraz 2-3 hafta gec gelsin, fabrikadan bayiye motor gelmedikce bayinin de elinde birsey yok.
gunde iki aradin diye, motor almaya gittiginde ellerinde levye ile beklemesinler
-
03 Haziran 2021, 01:19
Bi ton mevzuatı var o işin, gümrük, uygunluk,mühendislik falan filan, vergiler levhalar. off.. onların tamamlanmasını bekliyorlardır, tabi sonra bayiilere dağıtımı.
-
03 Haziran 2021, 01:22
recaip adlı üyeden alıntı
hayirli olsun
hayirli olsun ama bu kadar da harap etme kendini, motor geldiginde hevesin kacmis olur.
biraz 2-3 hafta gec gelsin, fabrikadan bayiye motor gelmedikce bayinin de elinde birsey yok.
gunde iki aradin diye, motor almaya gittiginde ellerinde levye ile beklemesinler
Valla benlik bir mevzu olsa tamam diyeceğim de yarın yarın diyip de 2 hafta erteleniyorsa levye farklı tarafta olmalı bence
-
03 Haziran 2021, 15:03
Proust 1912 adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar;
bazı bayilerin (başka markalar ama hepsi de yapabilir) ön spariş verenleri sallayıp dışardan yeni müşteri avına çıktıklarını gördük.
siz de öyle bir şey olmasına fırsat vermeyin. sürekli takipte olun.
motor geldiği anda çöküp alın.
dediğim olayda arkadaş arıyor arıyor motor daha gelmedi diyorlar.
bayiye gidiyor bir bakıyor 2 tane sıfır motor kapıda. bunlardan birini verin diyor.
onlar 32bin TL olanlar sizinkiler daha gelmedi onlar 28bin olanlar demiş vermemiş.
motor aynı motor. yalan oluk oluk...
-
03 Haziran 2021, 16:01
tusumoto adlı üyeden alıntı
bazı bayilerin (başka markalar ama hepsi de yapabilir) ön spariş verenleri sallayıp dışardan yeni müşteri avına çıktıklarını gördük.
bayiye gidiyor bir bakıyor 2 tane sıfır motor kapıda. bunlardan birini verin diyor.
onlar 32bin TL olanlar sizinkiler daha gelmedi onlar 28bin olanlar demiş vermemiş.
Dünyanın her yerinde sistematik şekilde sorunsuz işleyen şeyler; bizim ülkemize gelince bozuluyor. Bu ülke, insanı çakal olmaya zorluyor gerçekten
-
03 Haziran 2021, 19:39
tusumoto adlı üyeden alıntı
Bizim motor da kargodaymış, yarın 2'ye kadar teslim edeceklermiş. İstanbul'da 2 saatte kim noter işini halletmiş... Motor kaldı pazartesiye. Aldım ama aldığıma pişman oldum. Yazık.
-
03 Haziran 2021, 20:46
Bizim motor da kargodaymış, yarın 2'ye kadar teslim edeceklermiş. İstanbul'da 2 saatte kim noter işini halletmiş... Motor kaldı pazartesiye. Aldım ama aldığıma pişman oldum. Yazık.
Evraklar ile teslim edilirse bir saatten kısa bir sürede ruhsat plaka çıkarırsınız çok uzun sürmüyor, evrakları alın sigortasını yaptırın notere gidin ruhsatı çıkartın sonra da plakayı bastırın bitti gitti, işlemleri bitirdikten sonra da motoru alın depoyu fulleyin uzayıp gidin basit yani hayırlı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)