Selamlar arkadaşlar,
Bayadır siteden haberdarım ama şartları değerlendirip mt7 almıştım. 230km maks. Şehir içi iyi kıyak hoş. Ama 1-1.5yıldır kullanmıyorum diye şu an mt9 vs gibi daha güçlü olduğu bilinen bi motora geçiş yapayım istiyorum.
Amacım hız değil, şehir içi drifte, kasmadan gazla tekere gelecek atik hızlı naked veya cross hani gücü Torku var ama hafif şaka yapılacak cinste bi cihaz. Vespa primavera 50 2018 model var. Ederi maşallah güzel. O yüzden takas yapabileceğim fiyat aralığında olursa çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Saygılar
vaYeSbro
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
Hani zamanında 0 fiyatı 25-30 vs olup şu an min. Çok fazlası olan cinste bi şey değil de hani , eski olsa da olur hani amiral gemisi diyilebilecek bi cihaz tavsiyesi lütfen. Hani düşsün kırılsın kaza bela yani dokunmucak. Vespa bi sıkıntı hop 3-5bin vs lan motor 50lik hani zarar ziyan. Vespanın sevdalısı farklı , benim tarzım değil bana hitap etmiyor. Yetmiyor. Kafa kafaya takasa beklenti karşılayacak motor önerisi bekliyorum.
Kazasız belasız