Merhaba,
Cumartesi günü yağmura yakalanıp kazasız belasız arkadaşın otoparkına kadar vardık otoparkta başımıza geldi
Lastik ıslak ve yeni 3 günlüktü yerde de fren izi yağ gibi bir şey vardı biraz daha sakin gidebilirdim galiba
Merhaba,
Cumartesi günü yağmura yakalanıp kazasız belasız arkadaşın otoparkına kadar vardık otoparkta başımıza geldi
Lastik ıslak ve yeni 3 günlüktü yerde de fren izi yağ gibi bir şey vardı biraz daha sakin gidebilirdim galiba
Geçmiş olsun.Otoparklarda , benzinliklerde dikkat edin çok sakat yerler oraları.
Yok be üstad sanırım bu 5 oluyor 2 defa ehliyet dersinde 1 defa motoru ilk aldığımda bir ay önce kırmızı ışıkta duramadım sonuncuda bu
Beton zemin herzaman tehlikelidir denebilir. Hele ufacık bir su varsa.
Beni en çok korkutan yerlerin başında demir mazgallar gelir birde, yağ gibi kayıyor yağmurda
geçmiş olsun
Benelli TRK502 - Hyosung GV250 - Regalraptor SPT350 - Kanuni Caracal200 - Kanuni Windy125 - Kawasaki GPZ500 - Kawasaki EN500 - Aprilia MANA850 - Regalraptor Spyder250 - Honda VT600 - Zealsun ZS150-19
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Çok geçmiş olsun, kameranın görüş açısından mı bana öyle geldi bilemem ama komple yere bakıyorsunuz sanki. Yere,göstergeye, gidona vs gibi yerlere baktığımızda düşmemiz çok daha kolaylaşıyor.
2 ay önce bir yağmurda aynısını yaşadım, başlık da açmıştım burada. Sadece bu kadar sürüklenmedi. Otoparkta artık yerler kuru bile olsa çok temkinli gidiyorum. Böyle saçma bir zemin olamaz. Kauçuk kaplamış adamlar yerleri bildiğimiz.
Söylediğinizde farkettim Daha önceki kayıtlarıma baktım az önce usta normal sürüşümle arasında çok ufak bir fark var normalde bir tık daha önü çekiyor kameram kaskta pinlock yok vizör açık sürmüştüm bundan dolayı yağmur yüzüme yüzüme vurdu bu sebepten bir tık bakışım düşmüş gibi fakat ben orada düşeceğimi hiç tahmin etmedim arka kayıncada saldım gitti
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
Sanırım bende artık daha dikkatli olacağım size de geçmiş olsun
geçmiş olsun. bu düşüşü galiba başıma gelmeden(ki umarım gelmez) anlayamicam. o kadar çok kişi bu tarz düşüyor ki hiç olmadık yerde motor yana yatıyor.
sanki birden ön frene abanmak gibi ya da bakışı kaçırıp anlık tırsıp yatırmak gibi.
çok garip yav. düşüş videolarının yarısı bu düşüşü içeriyor ama içindeki gizemi çözemedim.
sanki hızın fazla diye hissettikten sonra anlık bakışı düşürdük ve tırstın yana mı yatırdın dicem ama kayganlıktan da olabilir ne diyim.
Reis Siyahi şarkıcı bob marleyin bir sözü var bildin mi ? Bir yıldız gibi kayar giderim hayatından yapabileceğin tek şey dilek tutmak olur benim arkamdan aynı bu şekilde lastiğin nasıl kaydıgını anlamıyorsun bile düşerken tek dileğim karşıda ki mercedese vurmamaktı çok şükür dileğim tutu :D
Geçmiş olsun. Allah büyüğünden korusun.
kayarken bir ara tek düşündüğüm arabaydı sahiden. aşırı üzerdi.
ben istemsiz otopark gibi yerlerde yavaş sürüyorum tamamiyle dik boyutta. bunların hepsi bir ders. bize de ders. farkında olmadan yavaş sürüyordum içten gelerek. şimdi bilerek yavaş sürcem.
O motorun üzerine kaydığı araba ne markaydı. Birde yerleri epoksi ile boyuyorlar o da buz pateni pistine çeviriyor ıslanınca. Geçmiş olsun.
yaş 25 , ''herkes sürecek diye bir şey yok'' şu kısmı pek anlayamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:48 ----------
Teşekkür ederim önümde bir jeep tarzı bir araç vardı markasını pek çözemedim ve son model bir mercedes vardı şanslıydım motorun iki aracında tamponuna girme potansiyeli vardı
Aramıza hoşgeldin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)