BİM markete 4 haziranda gelecek motosiklet ürünleri
Reklamlar
-
01 Haziran 2021, 15:26
şimdiye kadar haberi olmayan varsa:
https://i.hizliresim.com/o3mr430.jpg
Reklamlar
-
02 Haziran 2021, 11:31
Şarjlı kompresör cok pratik gibi..
-
02 Haziran 2021, 14:39
Basınç ölçeri kaçırmak istemiyorum aliexpresste muadilleri bile daha pahalı.
-
02 Haziran 2021, 15:16
A101 e de benzer üzünler gelecek diye gördüm bir yerde.Michlen lastik basınç ölçer vardı orada dikkatimi çeken.
-
03 Haziran 2021, 15:09
Ozan arıcı adlı üyeden alıntı
Basınç ölçeri kaçırmak istemiyorum aliexpresste muadilleri bile daha pahalı.
sanırım ben de alacağım ondan.
-
03 Haziran 2021, 15:44
Ben Online marketten aldım 10 tl de kargo çıktı gönderirler inşallah.Bende bir tane varda.Onu alırkende bunda gözüm kalmıştı.
-
03 Haziran 2021, 17:24
Sırt çantası ilgimi çekti. Önden de klipsi var yani omzumdan kaymaz gibi görünüyor. Sırtımda laptop çantam varken omuzları kayıyor bazen diye rahat edemiyordum. Yarın gidip bakıcam, laptop taşınabilir bir çantaysa alırım sanırım.
-
03 Haziran 2021, 18:22
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Ben Online marketten aldım 10 tl de kargo çıktı gönderirler inşallah.Bende bir tane varda.Onu alırkende bunda gözüm kalmıştı.
Kaça almıştınız?
-
03 Haziran 2021, 18:49
Taşınabilir pompa alacak arkadaşlar;
Xiaomi'nin ürününü kullanıyorum bir süredir, son derece başarılı. Bu daha iyi midir kötü müdür bilmiyorum ama Mi Store'dan yeri yurdu belli Xiaomi marka ürün almak bana daha güvenli geliyor. 300TL idi ben aldığımda, şimdi fazla bakmadan n11'de 335TL'ye gördüm.
Edit: Xiaomi'de powerbank özelliği yok. LED var yine aydınlatma için. Güzel de çalışıyor bu arada, hem motosiklet hem arabada bol bol kullandım.
Lastik basınç sensörü ile ilgili olarak da, yanlış görmediysem bunda solar şarj yok. Aliexpress'te $25 civarına solar şarjı olanlar bulunuyor. Bana daha makul geldi. Habire motordaki bir şeyi powerbank ile şarj etmek çok kullanışlı olmayabilir.
-
03 Haziran 2021, 23:09
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
A101 e de benzer üzünler gelecek diye gördüm bir yerde.Michlen lastik basınç ölçer vardı orada dikkatimi çeken.
A101'den michelin pompa almış arkadaşlar. çakmaklıktan elektrik alıp çalışıyormuş, şarjlı değil ama motorla taşımak için yeterince küçük ve şarjlı olanlardan ucuz diye almışlar.
-
04 Haziran 2021, 01:35
Binde satılan topcase 150 TL, aynısı Hepsiburada da 115 lira, diğerlerinde ucuz değil
-
04 Haziran 2021, 02:32
interkom için arada kaldım o paraya değer mi müzik için kullanıcam sadece
-
04 Haziran 2021, 08:26
mustick adlı üyeden alıntı
Kaça almıştınız?
Ben A101 deki michlen lastik basınç ölçeri aldım 99tl
-
04 Haziran 2021, 09:18
Diestayl adlı üyeden alıntı
interkom için arada kaldım o paraya değer mi müzik için kullanıcam sadece
Sadece müzik için kullanacaksanız interkom özelliği olmayan (sadece bluetooth mikrofon gibi düşünün) daha ucuz ürünler var. Aliexpress'te çok var uygun fiyata. Diğer interkomlarla iletişim kurma olayı fiyatı yükseltiyor. Ama ileride lazım olur almışken interkom özelliği de olsun derseniz fiyatı fena değil.
-
04 Haziran 2021, 10:08
lastik basınç ölçeri aldım işe gelirken önüme çıkanlardan baktım, 3. bimde kadıköy yeldeğirmeninde buldum, yeldeğirmeninindeki bime bakıcak varsa bakmasın
ayarları yaptım şarj olunca takıp deneme yapıcam
-
04 Haziran 2021, 10:40
re_death adlı üyeden alıntı
lastik basınç ölçeri aldım işe gelirken önüme çıkanlardan baktım, 3. bimde kadıköy yeldeğirmeninde buldum, yeldeğirmeninindeki bime bakıcak varsa bakmasın
ayarları yaptım şarj olunca takıp deneme yapıcam
Bu aletlerden bir arkadaş almıştı , pek verimli olmadığını söyledi , bilemiyorum. Supaplara takılıyor galiba, telsiz ile okuyucuya değerleri gönderiyor. Çevre şartlarından kolay etkilenebilir bir teknoloji gibi.
-
04 Haziran 2021, 10:58
Bende sabah gidip sırt çantasını aldım lazımdı gayet güzel ve kullanışlı bulabiliyorsaniz bence kaçırmayın
-
04 Haziran 2021, 11:56
drtayfun adlı üyeden alıntı
Bu aletlerden bir arkadaş almıştı , pek verimli olmadığını söyledi , bilemiyorum. Supaplara takılıyor galiba, telsiz ile okuyucuya değerleri gönderiyor. Çevre şartlarından kolay etkilenebilir bir teknoloji gibi.
arkadaşımda başka bir marka var 2 senedir kullanıyor , aleti taktım siboplara 1-2 psi gibi bir sapma var gbi yada benim hava ölçerimdede sapma olabilir, çok büyük bir sapma olmadığından önemsiz , arka lastiğimde inme oluyor onu takip etmek için aldım , yoksa elzem bir ihtiyaç değil olsad olur olmasada olur gibi , uzun yolda ama iyi iş yapar lastik ani inmesine yada yava yavaş inip belirlediğiniz alt sınıra ulaşınca yada üst sınır ulaşınca uyarı veriyor bu özelliği de iyi iş yapar
-
04 Haziran 2021, 12:37
re_death adlı üyeden alıntı
arkadaşımda başka bir marka var 2 senedir kullanıyor , aleti taktım siboplara 1-2 psi gibi bir sapma var gbi yada benim hava ölçerimdede sapma olabilir, çok büyük bir sapma olmadığından önemsiz , arka lastiğimde inme oluyor onu takip etmek için aldım , yoksa elzem bir ihtiyaç değil olsad olur olmasada olur gibi , uzun yolda ama iyi iş yapar lastik ani inmesine yada yava yavaş inip belirlediğiniz alt sınıra ulaşınca yada üst sınır ulaşınca uyarı veriyor bu özelliği de iyi iş yapar
Çinde satılan solar özellikli cihaz mı var arkadaşınızda? onlar iyi görünüyor, açıkçası alırsam çinden onlardan alırım. michelin A101 de satılan cihazdan aldım ben.
Bim.den de çanta bulabildim
-
04 Haziran 2021, 13:22
Adamlar aynısını yapmıslar pes
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler