BİM markete 4 haziranda gelecek motosiklet ürünleri
Reklamlar
-
04 Haziran 2021, 13:33
D e m i r adlı üyeden alıntı
Çinde satılan solar özellikli cihaz mı var arkadaşınızda? onlar iyi görünüyor, açıkçası alırsam çinden onlardan alırım. michelin A101 de satılan cihazdan aldım ben.
Bim.den de çanta bulabildim
çinden almıştı sanırım ama solar özelliği yok diye hatırlıyorum, farklı bir modeldi , bende xiaomi hava komprasörü var kampanyadan 210 tl gibi bir fiyata almıştım, bisiklet lastiği şişrmek elle çok yoruyordu, motordada kullanıyorum memnunum.
çantayıda aynı kalıpta fc motordan kask alırken 100 tlye almıtım bogoto marka
Reklamlar
-
04 Haziran 2021, 13:42
Bu Fakir'in temizleme spreyleri işe yarar mı acaba ? Alıp bir deneyim bakayım
-
04 Haziran 2021, 14:17
Pamukk adlı üyeden alıntı
Bende sabah gidip sırt çantasını aldım lazımdı gayet güzel ve kullanışlı bulabiliyorsaniz bence kaçırmayın
İçine laptop konabilecek bir şey mi? Benim de ilgimi çekmişti.
-
04 Haziran 2021, 15:52
Laptop koyma yeri var beklediğimden de geniş içi
-
04 Haziran 2021, 23:31
re_death adlı üyeden alıntı
çinden almıştı sanırım ama solar özelliği yok diye hatırlıyorum, farklı bir modeldi , bende xiaomi hava komprasörü var kampanyadan 210 tl gibi bir fiyata almıştım, bisiklet lastiği şişrmek elle çok yoruyordu, motordada kullanıyorum memnunum.
çantayıda aynı kalıpta fc motordan kask alırken 100 tlye almıtım bogoto marka
Hocam, bu ürün olmasa da bangood buna benzer ürünler var. mesala : https://www.banggood.com/Enusic-T400...r_warehouse=CN
sizden ricam: sizdeki basıncı doğru ölçüyor mu bize bildirmeniz, ona göre ben gönderdiğim linkteki ürünü almayı düşünebilirim. Yani bu ürünler güvenli mi işe yarıyor mu emin değilim
-
05 Haziran 2021, 00:45
espresso adlı üyeden alıntı
İçine laptop konabilecek bir şey mi? Benim de ilgimi çekmişti.
Başka bir konuya şöyle yazmıştım;
RideForLife. adlı üyeden alıntı
Hocam 16' MacBook Pro ve 13' MacBook Pro'mu götürdüm ikisini de deneyip alayım diye. İkisi de sığdı laptop bölmesi gibi olan yere. Dağa bayıra giderken falan 13' olanı yanıma aldığım için bana ideal geldi ama şehir dışı seyahatlerine 16' olanı götürdüğüm için onu da denedim. 16' hatta tam tamına sığdı. FAKAT arkadaşımın 14' laptobu sığmadı. Kalın olması sıkıntı çıkarabiliyor.
-
05 Haziran 2021, 01:04
D e m i r adlı üyeden alıntı
Hocam, bu ürün olmasa da bangood buna benzer ürünler var. mesala :
https://www.banggood.com/Enusic-T400...r_warehouse=CN
sizden ricam: sizdeki basıncı doğru ölçüyor mu bize bildirmeniz, ona göre ben gönderdiğim linkteki ürünü almayı düşünebilirim. Yani bu ürünler güvenli mi işe yarıyor mu emin değilim
elimde dandik bir basınç ölçerim var ben ona göre hep lastik basınçlarımı ölçüyordum onun ölçümüne göre 1-2 psi düşük gösteriyor, bugün iş çıkışı 5 km filan takip ettim lastik basınçları ısısı yol yaptıkca arttı, 1-2 psi tölare edilebilir olarak gördüğümden ve benim için alt limin uyarısı önemli olduğundan iş yapar olarak değerlendirilebilir. kısa mesafe şehir içi kullanımında belki çok önem arzetmiyor ama uzun yol yapanlar için kullanışlı bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler