Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mont Önerisi

REKLAM ALANI

İyi günler öncelikle herkese hayırlı forumlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Prosev malibu marka mont kullanıyorum da değiştirmek istiyorum. 4 mevsimlik olacak şekilde kış astarlı yazın terletmeyecek sağlam korumalı bir mont arıyorum önerilerinizi bekliyorum. limit 2k

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı cagri.acer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi günler öncelikle herkese hayırlı forumlar. Benim sizlere bir sorum olacak. Prosev malibu marka mont kullanıyorum da değiştirmek istiyorum. 4 mevsimlik olacak şekilde kış astarlı yazın terletmeyecek sağlam korumalı bir mont arıyorum önerilerinizi bekliyorum. limit 2k
    4 mevsim olup kışın sıcak tutacak ama yazın içliği çıkarında terletmeyecek mont duymadım.
    Benim revit safari modeli montum yazın içliği çıkarınca yazlık olduğunu iddia ediyor ama sırtına sırt koruması taktığım cebe denk gelen yer fena terletiyor.
    riderdenim'in kot file montu güzel görünüyordu onu kullananlar da sırt koruması cebine koruma takınca oradan yine terletiyor demişlerdi.

Ben de bu yazı da yazlık monta bütçe ayırmak niyetindeyim ama pandemi, kapanmalar falan her gün binmeyeceğim için ertelerim sanırım yine.

gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    4 mevsim olup kışın sıcak tutacak ama yazın içliği çıkarında terletmeyecek mont duymadım.
    Benim revit safari modeli montum yazın içliği çıkarınca yazlık olduğunu iddia ediyor ama sırtına sırt koruması taktığım cebe denk gelen yer fena terletiyor.
    riderdenim'in kot file montu güzel görünüyordu onu kullananlar da sırt koruması cebine koruma takınca oradan yine terletiyor demişlerdi.

Ben de bu yazı da yazlık monta bütçe ayırmak niyetindeyim ama pandemi, kapanmalar falan her gün binmeyeceğim için ertelerim sanırım yine.
    Hangi mont oldugu farketmiyor sanirim, o sirt korumasi ille de terletecek.

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı gurcanozturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi mont oldugu farketmiyor sanirim, o sirt korumasi ille de terletecek.
    O zaman hiç masrafa girmeyeyim, zaten bu ay yeni kask alıcam, kaskoyu yenileticem, lastikler değişecek, bir de bu ay arabanın kaskosu da var, bu yaz da yedek tişort taşıyarak idare edeyim, nasıl olsa yerim var. Aslında montumdan memnunum, hasanpaşa'daki bütün dükkanları gezip seçerek deneyerek en beğendiğim bu model diye almıştım, yazın sırt korumasının terletmesi dışında şikayetim yok, kışın da içliği ile çoğu havada üşümeden gidiyordum, hafa sıcaklığı 10-12 derecenin altında da içime neopren mont giyiyordum yine sıcacık oluyordu.

umudum o yünde tabi de bu umuda en fazla yaklaşabileceğim ürünü bulmak sıkıntı hocam o zaman şöyle söyleyim 4 mevlimlik adı altında astarlı kullanımı rahat olan bir model

gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    umudum o yünde tabi de bu umuda en fazla yaklaşabileceğim ürünü bulmak sıkıntı hocam o zaman şöyle söyleyim 4 mevlimlik adı altında astarlı kullanımı rahat olan bir model
    4 mevsimlik montlar mantikli gelmiyor bana, cok kez de yazildi buralarda. Montu kisin giyecekseniz ruzgar gecirmemesi lazim ki usumeyeseniz, yazin giyecekseniz ruzgar gecirmesi lazim ki serinleyesiniz. 4 mevsim dediginiz mont nasil yapacak bu ikisini ? Yapamaz. Mantikli olan 2 adet mont kullanmaniz, biri kislik biri yazlik.
    espresso bunu beğendi.

Hocam ben kışın pek kullanmıyorum fakat bahar aylarında ve yazın kullanıyorum o yüzden böylesini düşünmüştüm tabi pek bir fikrim yok sizler daha iyi bilirsiniz

Motosikleti
    TVS Fiero F2
    Bende venom air racing modeli var , kışın içine polarla beraber giyip , yazın yağmurluğu iç astarı çıkarınca kullanışlı oluyor , ama racing tarzı bir mont olduğundan beli yüksek biraz , belden soğuk alınabiliyor zaman zaman .

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Hocam ben kışın pek kullanmıyorum fakat bahar aylarında ve yazın kullanıyorum o yüzden böylesini düşünmüştüm tabi pek bir fikrim yok sizler daha iyi bilirsiniz
    Benim mont 4 mevsim diye geçiyor ama istanbul'un kışında bile kullanılabilir. Kışın çok kullanmıyorsanız tavsiye etmem. Revit Safari modeli, beli uzun, belden de soğuk almıyor. Rahat bir mont, ama içliğini çıkarınca bile yaz sıcağında terletiyor. Tabi ben yazın sırtım terlemesine yedek tişort taşıyarak çözüm bulmuştum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    CF Moto 250 NK-A
    4 mevsim özellikli öyle bir mont dünyada yok maalesef. o yüzden 2 mont almak gerekiyor. yazlık ve 3 mevsimlik (bu işte o 4 mevsim diye satılan)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)