Çok geçmiş olsun abimize umarım en kısa sürede toparlar. Allah sevdiklerine bağışlasın. Durumu hakkında bilgi var mı?
Çok geçmiş olsun abimize umarım en kısa sürede toparlar. Allah sevdiklerine bağışlasın. Durumu hakkında bilgi var mı?
Sabah hastaneye gittim, çocukları ile de tanışıklığım vardır. Durumu pek iyi değil maalesef, yoğun bakımda. Halis abi hem teorik bilgi, hem de pratik sürüş olarak baya üst seviyedir. GS ile alp dağlarına tırmanmışlığı fln var... Youtube'da ki paralı vloggerlardan öğrendiğiniz yanlış bilgileri başka başlıklarda tartışmanız herkes açısından iyi olur,rahmetli arkadaşım AYE'nin vefat başlığında bile çok çirkin yazanlar olmuştu bundan 10-11 sene önce, AYE'nin en yakın dostu Halis abi'nin bir gün kaza başlığına böyle yazacağım hiç aklıma gelmezdi. Halis Abi'yi bilenler bilir, forumun en eskilerinden biridir.
Allah en yakın süre içersinde iyileşmesine vesile olur inşallah.
çok geçmiş olsun..
var mı son durum hakkında bilgi ?
orada değildim, kazayı görmedim; ve fakat gerek tam da orada gerekse de E-5 üzerinde birçok farklı bağlantı noktasında sıkışık/ilerlemeyen trafik nedeniyle emniyet şeridinde durup dörtlüleri yakıp geri geri bağlantı ayrımına giden sürücüler nedeniyle benzer tehlikeleri çok defalar yaşadım. sırf bu yüzden daha yavaş ve görece daha tehlikeli oluşuna karşın emniyet şeridi kullanmak yerine araçların aralarındaki boşluğu kullanmayı tercih eder oldum nicedir.
umuyorum kazazede Halis bey bir an evvel ve hiçbir araz vs kalmayacak şekilde sağlığına ve sevdiklerine kavuşur.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)