Cevizlibağ Motosiklet Kazası
Reklamlar
-
Kendisi antalyalı işinsanıdır. Eşimin köylüsü olur. Dualarınızı eksik etmeyin ancak doktoru felç olma veya kaybetme tehlikemiz var demiş. İnşallah Allah çoçuğuna eşine bağışlar kendisini. Değerli bir insandır.
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Forum üyelerimizden Halis kullanıcı adlı Halis bey'e acil şifalar diliyorum.
Allah sevdiklerine bağışlasın.
Çok üzücü...
-
HRider adlı üyeden alıntı
sharp testi rüşvetle çalışan bir sistem. Parayı basan yıldızı alıyor
Rüşvete dair bir kaynak yada haber var mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
jacob34 adlı üyeden alıntı
Kendisi antalyalı işinsanıdır. Eşimin köylüsü olur. Dualarınızı eksik etmeyin ancak doktoru felç olma veya kaybetme tehlikemiz var demiş. İnşallah Allah çoçuğuna eşine bağışlar kendisini. Değerli bir insandır.
Umarım gelişmeler hakkında forumdakileri bilgilendirirsiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
babaçi adlı üyeden alıntı
kazayı yapan halis demir abimiz forum üyelerimizden ve eski sponsorlardan,sinbo firmasının sahipleridir.beyin ameliyatı olmuş kırıkları var hayati tehlikesi yokmuş.acil şifalar dilerim
Umarım sizde gelişmeler hakkın da forumdakileri bilgilendirirsiniz
-
Super Moderator
Halis abime acil şifalar diliyorum yaklaşık on ay önce geçirdiğim kazanın etkileri devam ederken bu kazayı duydum
Bu büyük kazada ölmemesi büyük şans
Allah bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin çok zor bir süreç bekliyor onu dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar Allah çocuklarına bağışladı ��
-
Halis Abiye çok geçmiş olsun hangi hastanede yattığını bilen varmı...
-
geçmişler olsun halis ağabey'e.
-
Acil şifalar diliyorum Halis Beye, inşallah en kısa zamanda kavuşur sağlığına.
-
Acil şifalar diliyorum, inşallah bir an önce sağlığına kavuşur.
-
ALLAH acil şifalar versin ..
-
babaçi adlı üyeden alıntı
kazayı yapan halis demir abimiz forum üyelerimizden ve eski sponsorlardan,sinbo firmasının sahipleridir.beyin ameliyatı olmuş kırıkları var hayati tehlikesi yokmuş.acil şifalar dilerim
Coşkun eğer imkanın olurda görüşürsen selamlarımı iletirmisin?
Nedense tanıdık olunca insan daha bi değişik üzülüyor...
Rabbım en kısa zamanda şifa versin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Alper_tim adlı üyeden alıntı
Halis abime acil şifalar diliyorum yaklaşık on ay önce geçirdiğim kazanın etkileri devam ederken bu kazayı duydum
Bu büyük kazada ölmemesi büyük şans
Allah bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin çok zor bir süreç bekliyor onu dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar Allah çocuklarına bağışladı ��
Oooo burada tekrar yazdığını görmek de sevindirdi bizi dostum. Insallah en kısa sürede biraraya da gelir iki lafın belini kırarız...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Super Moderator
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Oooo burada tekrar yazdığını görmek de sevindirdi bizi dostum. Insallah en kısa sürede biraraya da gelir iki lafın belini kırarız...
İnşallah şu yasaklar bi bitse yaparız bi buluşma
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
sharp testi rüşvetle çalışan bir sistem. Parayı basan yıldızı alıyor
Sen Sharp’ı, Türkiye’de ihale veren bir devlet kurumu sandın heralde?
Böyle bir iddian varsa kanıtlarla koyarsın ortaya, tartışırız. Forumda böyle mahalle dedikodularını döndürmen komik.
Ayrıca kaza yapan arkadaşımıza sağlık diliyorum. Umarım bir an önce iyileşir.
-
Allah acil şifalar versin. Kötü bir kaza atlatmış belli ki umarım yakın zamanda iyileşip kendisini yine aramızda görürüz.
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Böyle bir iddian varsa kanıtlarla koyarsın ortaya, tartışırız. Forumda böyle mahalle dedikodularını döndürmen komik.
Her yeri burası gibi sanıyorlar
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
LS2 Kasklara 5 yıldız veren sharp testini savunuyorsanız. Aktrollere laf anlatmakla aynı şeydir size laf anlatmak
-
LS2 Kasklara 5 yıldız veren sharp testini savunuyorsanız. Aktrollere laf anlatmakla aynı şeydir size laf anlatmak
Sharp sitesinde 5 yıldızlı LS2 kask yok ki?
23 tane LS2'den sadece 12 tanesi 4 yıldız alabilmiş. Kalanların içinde 6 tane 3 yıldız, 4 tane 2 yıldız ve 1 tane de tek yıldız var.
Yine LS2 gibi polikarbonat kask yapan Nolan ile karşılaştırırsanız performansın düşük olduğu gayet net görünüyor. (Nolan kaskların hepsi 4 yıldız...)
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Sharp sitesinde 5 yıldızlı LS2 kask yok ki?
23 tane LS2'den sadece 12 tanesi 4 yıldız alabilmiş. Kalanların içinde 6 tane 3 yıldız, 4 tane 2 yıldız ve 1 tane de tek yıldız var.
Yine LS2 gibi polikarbonat kask yapan Nolan ile karşılaştırırsanız performansın düşük olduğu gayet net görünüyor. (Nolan kaskların hepsi 4 yıldız...)
Nolan ile karşılaştırmalarını çok duydum fakat, bir bilgim yok o konu hakkında. f/p mevzusu. ve aynı zamanda ne kadar ekmek o kadar köfte mevzusu
-
Halis Demir'e çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Umarım bir an evvel sağlığına kavuşur. Güncel bilgi alan olursa lütfen paylaşsın.
-
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
-
cok gecmiş olsun umarım en kısa surede toparlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)