Bim Aktüel Motosiklet ürünleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
elle tutulur hiç bir şey yok. ayrıca pahalı.
-
normalde ucuz olması gerekmez mıydı :D
-
-
İnterkom alinirmi sizce ?
-
kurubuzz adlı üyeden alıntı
İnterkom alinirmi sizce ?
Fiyat ortalama sanirim, Cin'den gelen ortalama cihazlar da 350-400TL araliginda, vergisiyle 450-480TL.
Eger sadece muzik ve Bluetooth kullanacaksaniz soyle bir sey de bakabilirsiniz diye dusunuyorum.
https://tr.aliexpress.com/item/4001082295091.html
-
Fiyatlar pek kampanya fiyatı gibi gelmedi BİM bile artık muhtelemen şaşırtıcı fiyatlara ürün satamaz hale geldi. Bu fiyatlar onu gösteriyor.
-
atalayalper adlı üyeden alıntı
Fiyatlar pek kampanya fiyatı gibi gelmedi BİM bile artık muhtelemen şaşırtıcı fiyatlara ürün satamaz hale geldi. Bu fiyatlar onu gösteriyor.
abi vergiler çok arttı daha ucuza satarsa bim zarara girecek artık
-
Ben 180 liraya zamanında şu kulaklığı adlım uzun bi süre normal kullandım daha sonra motorda kullanmayı denedim kaskınız çok dar değilse çok iş görür balaklava kullanmak şartı ile :D ben şuan böyle kullanıyorum 100 kmh üstünde telefonla konuşurken karşıdaki sizi biraz uğultulu duyuyor biraz hız düşürüp görüşme yapabilirsin.
-
Alper600RR adlı üyeden alıntı
Ben 180 liraya zamanında şu kulaklığı adlım uzun bi süre normal kullandım daha sonra motorda kullanmayı denedim kaskınız çok dar değilse çok iş görür balaklava kullanmak şartı ile :D ben şuan böyle kullanıyorum 100 kmh üstünde telefonla konuşurken karşıdaki sizi biraz uğultulu duyuyor biraz hız düşürüp görüşme yapabilirsin.
https://s.turkcell.com.tr/SiteAssets...aklik/cg/1.png
Kulağınızda bu kulaklık varken ful face kaskı acıtmadan takip çıkarabiliyorsanız, o kask sizin için ya büyüktür, ya da kafa şeklinizle uyumsuzdur.
Aslına bakarsanız bir çok insan olması gerekenden büyük kask kullanıyor, farkında değil.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Kulağınızda bu kulaklık varken ful face kaskı acıtmadan takip çıkarabiliyorsanız, o kask sizin için ya büyüktür, ya da kafa şeklinizle uyumsuzdur.
Aslına bakarsanız bir çok insan olması gerekenden büyük kask kullanıyor, farkında değil.
Aynen çoğu arkadaşım hep buyuk kask kullaniyor. Benim kaskim tam benim kafama gore kaski takarken sorun yok capraz sekilde taktığımda kulagimi falanda acıtmıyor ama çıkartırken dediğin gibi aci veriyor o yüzden once kulaklik sonra kask cikiyor
-
''le motor'' lar için ''le aksesuar'' lar.
-
İnterkom knmaster ile aynı sanırım onu almayı düşünordum ama bu fiyat olarak daha iyi çinden gelip marka bastığı için kalitede fark yoktur herhalde.
-
Diestayl adlı üyeden alıntı
İnterkom knmaster ile aynı sanırım onu almayı düşünordum ama bu fiyat olarak daha iyi çinden gelip marka bastığı için kalitede fark yoktur herhalde.
Muadili Kn master 4000 galiba dimi?
-
Bim'de motorcularda para var kafasında demek ki , 50 tl'ye kancalı lastik mi olur birde dandik çin malları heves almalık.
İstemez eksik olsun ...
-
Fakir sprey ürünler adet fiyatı olması lazım. Geçen gün aynı değerde x marka sadece jant temizleyici 18 tl ye aldım.
-
alınacak bişey yok mu yani =? şu basınç ölçer?
-
Alper600RR adlı üyeden alıntı
Aynen çoğu arkadaşım hep buyuk kask kullaniyor. Benim kaskim tam benim kafama gore kaski takarken sorun yok capraz sekilde taktığımda kulagimi falanda acıtmıyor ama çıkartırken dediğin gibi aci veriyor o yüzden once kulaklik sonra kask cikiyor
Benim kaski carpraz sekilde takmam mumkun degil. Ama normaldir belki, sonucta kafa sekilleri de bayagi farklilik gosteriyor.
-
31 Mayıs pazartesi ürünlerine bir göz atın bence. Kamp ürünleri var.
Mesela çadır:
Çift Katmanlı Çadır
31 Mayıs ürünleri:
31 Mayıs Pazartesi BİM Ürünleri
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)