Kenan Sofuoğlu Dünyanın en hızlı ferrarisini aldı!
Reklamlar
-
Sizde katılın yerli ve milli türküsüne ahey ahey
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Siz ya da eşiniz Türk olduğu için motosiklet alırken neden daha fazla vergi ödeyesiniz? Suç işlememiş tabi ki vergiden kaçındığı için ama kol gibi vergi ödediğiniz için bir keriz siz misiniz?
iyi de mantık muhakeme kullanırsak ( çoğu insan bundan aciz) şahısı değil kuralı eleştirmek lazım gelir. yani a kişisi b kişi değil de yabancı kişisi olursa ben de haklı bulurdum gazeteyi. vergiler konusu malesef öyle
-
allegromod adlı üyeden alıntı
iyi de mantık muhakeme kullanırsak ( çoğu insan bundan aciz) şahısı değil kuralı eleştirmek lazım gelir. yani a kişisi b kişi değil de yabancı kişisi olursa ben de haklı bulurdum gazeteyi. vergiler konusu malesef öyle
Haklısınız kurallarda da bir problem olduğu aşikar. Lakin ben ülkemizin geri kalanına göre milliyetçilik, muhafazakarlık, dindarlık hassasiyetinin daha yoğun yaşandığı bu şehirden milletvekili seçilseydim "ulan acaba bizim seçmene de ayıp oldu mu?" diye bir düşünürdüm. Ha keşke hepimizde imkan olsa da isteyen herkes yabancı gelinlerle evlense, dırdırı yok vırvırı yok, her yönden iyi.
-
Kendı sartlarınızı Kenan ın sartları ıle kıyaslamayın.
ne onun kadar paranız var, ne onun gibi devletin bir vekilisiniz ne de tv lere showlara cıkıp motorcu haklarını koruyacagım dediniz.
Örneklerınız hatalı.
-
Kurallarda hata olduğu doğru. Konuşmamız gereken , "O neden vergi vermemiş , o da versin" değil , "Kardeşim bu kadar manyak vergileri neden veriyoruz , biz de vermeyelim" olmalı.
-
Ya arkadaş bak gerçekten de anlamıyorum. Ben sade bir vatandaş olarak bunu yapabilirim devlet hak vermiş diyebiliriz. Ancak ;
Türkiye Cumhuriyeti'nin Millet Vekili ( Millet için hak arayan ve öneri sunması gereken kişiler ) ülke dışından vergisiz araç alıyorsa ben buna kızarım söverim ! Senin millet vekili olarak benim vatandaşım neden yurtdışından vergisiz araç almak zorunda kalsın şu araç vergilerini düşürelim diyerek öneri sunması lazımken ülkede araç vergi fiyatlarının ne kadar saçma olduğunu tekrar ortaya koymuş oldu. Sen millet vekili olarak ALAMZSIN ! Çıkıp o kürsüde ben neden yurtdışından eşimin adına ferrari sokuyorum bu vergiler nedir aracın 2 katından fazla vergi ödüyorum böyle bir vergi sistemi olur mu diye konuşman gerek !
-
drtayfun adlı üyeden alıntı
Kurallarda hata olduğu doğru. Konuşmamız gereken , "O neden vergi vermemiş , o da versin" değil , "Kardeşim bu kadar manyak vergileri neden veriyoruz , biz de vermeyelim" olmalı.
Aynen öyle millet kafayı yemiş biz verdik oda versin kafasında. Cinin biri dileğini sormuş birisine ne istersen iki katını komşuna vereceğim yalnız demiş. Adamda bir gözümü al demiş. Tam o hesap
-
02 Haziran 2021, 16:01
Daha karpuz kesecektik, şöyle bir şansı bana verseler var ya. Türk motosiklet sevdalılarının 100 yıl unutamayacağı icraatler yapar, MotoGP'de bir sezona adımı verirdim büyük ihtimal. Olmadı böyle. Fena yarışmıyor ama siyaset işini beceremedi harbiden. [IMG][/IMG]
-
02 Haziran 2021, 16:26
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Daha karpuz kesecektik, şöyle bir şansı bana verseler var ya. Türk motosiklet sevdalılarının 100 yıl unutamayacağı icraatler yapar, MotoGP'de bir sezona adımı verirdim büyük ihtimal. Olmadı böyle. Fena yarışmıyor ama siyaset işini beceremedi harbiden.
http://<a href="https://www.hizlires...3b.jpg</a></a>
"efendim"
hmm.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
02 Haziran 2021, 16:31
Hiç çabalamadı ki becerebilsin.
-
02 Haziran 2021, 16:59
watercolours adlı üyeden alıntı
Hiç çabalamadı ki becerebilsin.
Kiyak emekliligi aldi ama
-
02 Haziran 2021, 18:17
Ona çerez parasıdır da iş yapmayan adama niye para veriyoruz? Doktor iki dakika tuvalete gidince kapıları yumruklamaya başlıyor millet aldığı para haram olsun diye.
-
02 Haziran 2021, 23:16
watercolours adlı üyeden alıntı
Ona çerez parasıdır da iş yapmayan adama niye para veriyoruz? Doktor iki dakika tuvalete gidince kapıları yumruklamaya başlıyor millet aldığı para haram olsun diye.
Bu tiplerin savunması şu; "Aldığımız 2., 3., 4. ya da 5. maaşları hayır hasenata harcıyoruz..." ama almıyoruz diyenini daha duymadım
-
03 Haziran 2021, 00:31
toprağama yakışır birazda bu beceremesin ne var yani ?
-
03 Haziran 2021, 02:24
ero__ adlı üyeden alıntı
Bu tiplerin savunması şu; "Aldığımız 2., 3., 4. ya da 5. maaşları hayır hasenata harcıyoruz..." ama almıyoruz diyenini daha duymadım
Bir soru: Forumdan rastgele birini onun yerine koydugumuzda para almama ihtimali nedir?
-
03 Haziran 2021, 05:52
hasmet adlı üyeden alıntı
Bir soru: Forumdan rastgele birini onun yerine koydugumuzda para almama ihtimali nedir?
Haşmetlümüz aday olacak galiba?
-
03 Haziran 2021, 08:21
kaostan beslenenler toplanmıs yne :D
-
03 Haziran 2021, 09:25
Adam king.
Motorun kaymağını bu kadar yiyen başka birisi varmı bilmiyorum.
Milletvekili olunca herkes seviniyordu sesimizi duyar, bariyer işine el atar, ekipmanlarda ötv yi kaldırır vs diye.
O bile ötvden kaçmak için yurtdışından alıyor aracını.
Şov için bi kere meclise motoruyla gitti o kadar.
-
03 Haziran 2021, 09:36
T24 sitesindeki 2.Haziran.2021 tarihli habere göre;
AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine milletvekili olduğunu ancak vekilliği beceremediğini söyledi. Sofuoğlu, “Bir daha asla aday olmayacağım” dedi.
AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalındaki “Dur Bi Dinle” isimli programına konuk oldu.
Programda AKP'den milletvekili olma sürecini anlatan Sofuoğlu, "aslında milletvekili olmak istemediğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ricası üzerine vekilliğe aday olmayı kabul ettiğini "söyledi. Sofuoğlu, "Bir daha asla aday olmayacağım" diye konuştu.
"Paraşütle bir dünyanın içine girmiştim ve bu dünyanın bana uygun olmadığını ikinci gün anladım" diyen Sofuoğlu, kararından vazgeçmek istediğini Erdoğan'a söyleme kararı aldığını açıkladı. Sofuoğlu, adaylık sürecindeyken kararı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile "Ben bu işi yapamayacağım ağabey. İzin isteyeceğim. Ne dersin bu duruma?" diyerek paylaştığında "Eğer onu üzmek istiyorsan böyle bir süreçte git söyle" cevabını aldığını belirterek "Şimdi ben bunu nasıl söyleyebilirim o saatten sonra. Söyleyemedim. Ok yaydan çıktı, seçim oldu ve ben milletvekili oldum. Bir şekilde idare edeceğim dedim" diye konuştu.
Sofuoğlu, programın devamında bir daha aday olmayacağını belirterek, “Kesinlikle bir daha aday olmayacağım. Seçim çalışmaları başladığında Sayın Cumhurbaşkanıma gideceğim 'Ben milletvekilliğini beceremedim, bana göre değil' diyeceğim ve müsaade isteyeceğim. Önümde güzel hayallerim ve projelerim var. Onları hayata geçireceğim” diye konuştu.
Kaynak: https://t24.com.tr/haber/akp-milletv...remedim,956354
-
03 Haziran 2021, 09:44
tommygun adlı üyeden alıntı
T24 sitesindeki 2.Haziran.2021 tarihli habere göre;
AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine milletvekili olduğunu ancak vekilliği beceremediğini söyledi. Sofuoğlu, “Bir daha asla aday olmayacağım” dedi.
AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalındaki “Dur Bi Dinle” isimli programına konuk oldu.
Programda AKP'den milletvekili olma sürecini anlatan Sofuoğlu, "aslında milletvekili olmak istemediğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ricası üzerine vekilliğe aday olmayı kabul ettiğini "söyledi. Sofuoğlu, "Bir daha asla aday olmayacağım" diye konuştu.
"Paraşütle bir dünyanın içine girmiştim ve bu dünyanın bana uygun olmadığını ikinci gün anladım" diyen Sofuoğlu, kararından vazgeçmek istediğini Erdoğan'a söyleme kararı aldığını açıkladı. Sofuoğlu, adaylık sürecindeyken kararı eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile "Ben bu işi yapamayacağım ağabey. İzin isteyeceğim. Ne dersin bu duruma?" diyerek paylaştığında "Eğer onu üzmek istiyorsan böyle bir süreçte git söyle" cevabını aldığını belirterek "Şimdi ben bunu nasıl söyleyebilirim o saatten sonra. Söyleyemedim. Ok yaydan çıktı, seçim oldu ve ben milletvekili oldum. Bir şekilde idare edeceğim dedim" diye konuştu.
Sofuoğlu, programın devamında bir daha aday olmayacağını belirterek, “Kesinlikle bir daha aday olmayacağım. Seçim çalışmaları başladığında Sayın Cumhurbaşkanıma gideceğim 'Ben milletvekilliğini beceremedim, bana göre değil' diyeceğim ve müsaade isteyeceğim. Önümde güzel hayallerim ve projelerim var. Onları hayata geçireceğim” diye konuştu.
Kaynak:
https://t24.com.tr/haber/akp-milletv...remedim,956354
Sanirsin babasi tip okumasini istemiste, kendisi tiyatro okumak istemis lise ogrencisi. Kazik kadar adam, istifa diye bir erdem var. "Uzmek" filan, hamaset dolu sozler. Milletvekilligini becerememek ne demek ayrica, ilkokul mezunu muteaahhit doluydu bir donem, simdi farkli mi sanki?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)