Tozlu Köy Yolları için Motosiklet Tavsiyesi
Reklamlar
-
Selam dostlarım.
Çok değil 8/9,000 TL civarında köy yolarında ve 10 KM mesafedeki ilçe merkezine gidip gelmede kullanabileceğim motosiklet tavsiyelerine ihtiyacım var. Aklımda Bajaj Boxer ve yüksek KM TVS Apache 150 gibi modeller var.
Bunlara ilave tavsiye edebilecekleriniz olursa fikirlerinizi öğrenmek isterim.
Reklamlar
-
Mondial kt 150
Mondial mr vulture 150
Cg 150
Sırasıyla tavsiyem
-
Bajaj Boxer, Mondial Drift daha da ucuz olsun dersen Cg150 olabilir.
-
Öncelikle hayırlı bayramlar bende sizin gibi köyde yaşıyorum ve doğal olarak çoğu yol toprak yol ben size mondial kt ve muadili olan seyhan küba kb 150 tarzı motorları öneririm yeri geldiği zaman tarlaya bahçeye gidersiniz yeri geldiği zaman arkasına 1 2 çuval yük atarsınız kırsal alanlarda mutlaka bunlar yaşanıyor altınıza motor olunca cg neden tavsiye etmezsin derseniz cg bu dediğim olaylara pek gelmiyor ve bu saydığım motorlar cgye göre bir tık daha dayanıklı ve konforlu lastiklerde kalın olduğundan toprakta yükte üzmüyor
-
Bajaj boxer 150 diyorum taş gibi makine torklu sadece ön frenini sevmiyorum pişman olmazsin vitesi 4 vites yukardan âşaya 💪
-
Bajaj Boxer
CB125ACE
CB125E
CBF150
YBR125
-
-
mr150 vulture
benım eskı motoru aynı amacla almak ısteyen bırısıne sattım, adam dağ bayır geziyor
-
son 11 yılda 5 tane cub motor alıp sattım salcano vardı 5 yıl kullandım şuan garaj da 2 tane var şehir içi ve kısa mesafe için ybr cbf 2018 model spacy alph da aldım ama gerçekten en ucuz ve en ekonomik seçim cub
bu sebeble spacy satıp cub aldım hiç yolda bırakmadı çin malı olmasına rağmen bu gün alacak olsam tekrar cub alırım
-
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim.
Tavsiye edilen tüm modelleri ve cub motorları araştıracağım.
Kısmet olurda alabilirsem buradan modeli resmi ile paylaşırım.
-
bizim kasaba tarım ağırlıklı çalışıyor, genelde cub veya cg kullanıyorlar arazilere gidip gelirken, hurda hale gelmiş çinli cgler gördüm halen tek marşta çalışıp sahibine hizmet etmekte, yağ servis hak getire, bu kadar da olmaz dedim kendi kendime, motoru üretici firma görse adamdan geri alırlar yazık günah.
-
Dostlar CB125ACE ve CB125E arasındaki genel fark nedir kullanım olarak (Hangisi tavsiye olunur?)
Bilgisi ve tecrübesi olan varsa bir yardım bekliyorum
-
Kendi şahsi görüşüm olarak söylüyorum kırsalda ve servislere uzak bir yerde yaşıyorsan sana tavsiyem karbüratörlü tamiri kolay motor alman yeri gelir ufak tefek arıza açar yaptıracak usta bulamazsın bakımı için uzak yerlere servislere gitmen gerekir.
-
salih dalkıl adlı üyeden alıntı
Kendi şahsi görüşüm olarak söylüyorum kırsalda ve servislere uzak bir yerde yaşıyorsan sana tavsiyem karbüratörlü tamiri kolay motor alman yeri gelir ufak tefek arıza açar yaptıracak usta bulamazsın bakımı için uzak yerlere servislere gitmen gerekir.
İstanbul'da yaşıyorum
Yaz aylarında Gelibolu/Güneyli köyünde kullanmak için alma niyetim var.
-
köy yooları için yazınca bende full kırsalda yaşıyorsunuz sandım
-
CB 125 ACE aldım dostlar
Mayıs ayına kadar ufak ufak İstanbul'da sürücem
Mayıs gibi Gelibolu'ya götürücem inşallah
[IMG][/IMG]
-
-
arndiol adlı üyeden alıntı
bu alet 4 vitesti d mi
Evet 4 Vitesli
Bulabileceğiniz en boş japonlardan
Disk fren yok vites göstergesi yok yakıt göstergesi bile yok
-
gözlerini kapat ve git bir mr150 vulture al dostum
-
Barisozde adlı üyeden alıntı
gözlerini kapat ve git bir mr150 vulture al dostum
Almis zaten arkadas, CB125 ACE. Iki ustteki mesajda fotografi var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)