Ankara’da kamp yapılacak yerler
Reklamlar
-
Herkese selam dostlarım. Haftaya ankarada 2 günlük kamp planım var. İstanbuldayım ve ankarayı pek bilmiyorum. Kız arkadaşımla iki kişi olacağız. Onun için güvenlik meselesi ilk sırada. Birde su kenarı biryer olursa muazzam olur. Kız arkadaş ile gidilebilecek bir yer için Tavsiye edebilecek ankaralı veya kamp tecrübesi olan arkadaşların yardımları için şimdiden teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Ankara merkeze en yakından uzağa doğru
Güvenç göleti - Sorgun Göleti - Aluçdağı tabiat parkı - ışık dağı karagöl jeositi
-
Bu konuda bende yardım istiyorum. Yakın zamanda 6 kişi kampa gideceğiz. Bizim için önemli olan göl kenarı olması ve güvenlikli olması. Bilen arkadaşlar varsa yardım ederse çok sevinirim.
-
Çubuk Karagöl. Birçok kez kamp attım, sakin ve dinlendiri bir yer ve uzak değil.
-
öneriler için teşekkürlerç Çubuk Karagöl iyi gibi duruyor şuan ilk sırada orası var. aslında Eymir gölünü düşündüm ama sanırım orda yapılmıyormuş
-
ahmetmert58 adlı üyeden alıntı
öneriler için teşekkürlerç Çubuk Karagöl iyi gibi duruyor şuan ilk sırada orası var. aslında Eymir gölünü düşündüm ama sanırım orda yapılmıyormuş
Eymire bisiklet sürmeye, mangal yapmaya falan gidiliyor genelde.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)