Butce konusu elbette anlasilir. Ancak butce toplam olarak hesaplanmiyor bir cok arkadas tarafindan. X lira varsa X lirayi motosiklete yatirip, geri kalmayan eldeki avuctaki az paraya ekipman toplanmaya calisiliyor genelde.
Gerekirse motosikleti 1 yil eski model al ama kaskini daha guvenli sec derim ben.
Gel 2 tokat at tam olsun bari birader ne bu tavrın ? Önce edebini takın. Konu başında gayet kibarca sorup ettim bütçem yüksek olsa bende alırım herhalde güzel kaliteli bir kask. Öğrenciyim ve bu sıralar pandemiden dolayı epey boş zamanımda asgari ücretin altında bir ücretle çalışıyorum ve geçinmeye çalışıyorum. Madem çok meraklısın buyur millete ders vermeye seni şöyle alalım. TR920009902172436900100001
Madem parası yok o zaman adama neden 700 lirasını BOŞA HARCATIP kask tavsiye ediyorsunuz 300 liralık markasızlardan tavsiye edin aynı derecede koruyacak hem cebine parada kalır . Gösterdiği kasklar sharpta vasat derece 2-3 yıldız arası almış Yani adamı neredeyse hiç korumayacak kaskı tavsiye ederek parasını boşa harcayacak kadar zengin ama 300 lira daha biriktirip kafasını 4 yıldızlı koruyacak bir şey alamayacak kadar fakir. sor bakalım kendisine kafasının ederi max 700 lira imiş
Dost acı söyler bak oraya ben tavsiyede bile bulunmadım siz adamın iyiliğini düşünseydiniz kusura bakma sana bunlardan birini tavsiye edemeyiz deyip kestirip atardınız. Anca siz akıllısınız
Anlayana...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
Ben bir senedir maaş almıyorum tayibin verdiği 1500 lira ile evdekilerin sırtından geçiniyorum boş konuşma
Arayan bulur https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-az-kullanilmis-hasarsiz-mt-helmets-thunder-3-board-924102617/detay
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!
Korumayacağını nereden çıkardığınızı anlayamadım. Ls2 ff353 sharp'tan 2 yıldız almış olsa bile amerikanın DOT testinden daha sıkı olan ECE 22.05'den geçmiş sonuç olarak. Zaten sharp'ın test ettiklerinin hepsi dediğim şartnamenin denemelerinden geçmiş.
İkincisi olarak evet sharp'tan kötü almış ve daha iyilerini öneririm ben ama kişinin de bir bütçesi var. Hem saygısızlık etmenin de gereği yok.
Adamın nasıl test ettiği önemli değil önemli olan plastik kaskın kırılması. Youtube da marka kasklara balyozla da vuruyorlar öyle ikinci darbede kask yarılmıyor. Plastik kasklar öyle iki darbede kırılmaz esner darbeyi savuşturur fiber vb kasklar kırılır onlarda çalışma mantığı farklıdır. Bu kask ikinci darbede ki düz zemine böyle kırılıyorsa bu kask alınmaz. Daha hala neyin iddiasındasın
https://www.trendyol.com/mt/mod-streetfighter-sv-twin-c5-acik-motosiklet-kaski-p-58409259?boutiqueId=567982&merchantId=182959 arkadaşlar bu kaskın 2. elini buldum uygun fiyata sizce nasıldır kullanan yorumu olan var mı şekil ve şemalinin farklı olması hoşuma gitti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)