Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

3 kask arasında kaldım

REKLAM ALANI
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Ozan arıcı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siteminizi çok iyi anlıyorum ve destekliyorum ama bu işler tamamen bütçe meselesi. Bu konuda çok hassassanız arkadaş iban yollasın, gönderin 500 lira, adam gibi bir kask alsın. Yok bunu yapmayacaksanız da parası olmayan adamı ucuz kask alıyor diye azarlamayın.
    Hiç kask olmamasından iyidir ucuz kask.
    En azından burada sormuş, bilenler doğru yönlendirmeye çalışıyor. Ucuz kasklar içinde en güvenlisini bulmak rastgele bir ucuz kask almaktan iyidir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS 2Spark (2004)
    Siteminizi çok iyi anlıyorum ve destekliyorum ama bu işler tamamen bütçe meselesi. Bu konuda çok hassassanız arkadaş iban yollasın, gönderin 500 lira, adam gibi bir kask alsın. Yok bunu yapmayacaksanız da parası olmayan adamı ucuz kask alıyor diye azarlamayın.
    Keşke forumda "Duygulara Tercüman" diye bir rating olsaydı ve size verilseydi. Ağzınız bal yesin :D

gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Butce konusu elbette anlasilir. Ancak butce toplam olarak hesaplanmiyor bir cok arkadas tarafindan. X lira varsa X lirayi motosiklete yatirip, geri kalmayan eldeki avuctaki az paraya ekipman toplanmaya calisiliyor genelde.

Gerekirse motosikleti 1 yil eski model al ama kaskini daha guvenli sec derim ben.
    espresso bunu beğendi.

Alıntı TIGERSHARK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birader git adam gibi kask al gebermeye bu kadar mı meraklısınız
    Gel 2 tokat at tam olsun bari birader ne bu tavrın ? Önce edebini takın. Konu başında gayet kibarca sorup ettim bütçem yüksek olsa bende alırım herhalde güzel kaliteli bir kask. Öğrenciyim ve bu sıralar pandemiden dolayı epey boş zamanımda asgari ücretin altında bir ücretle çalışıyorum ve geçinmeye çalışıyorum. Madem çok meraklısın buyur millete ders vermeye seni şöyle alalım. TR920009902172436900100001
    alirft bunu beğendi.

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Madem parası yok o zaman adama neden 700 lirasını BOŞA HARCATIP kask tavsiye ediyorsunuz 300 liralık markasızlardan tavsiye edin aynı derecede koruyacak hem cebine parada kalır . Gösterdiği kasklar sharpta vasat derece 2-3 yıldız arası almış Yani adamı neredeyse hiç korumayacak kaskı tavsiye ederek parasını boşa harcayacak kadar zengin ama 300 lira daha biriktirip kafasını 4 yıldızlı koruyacak bir şey alamayacak kadar fakir. sor bakalım kendisine kafasının ederi max 700 lira imiş

Dost acı söyler bak oraya ben tavsiyede bile bulunmadım siz adamın iyiliğini düşünseydiniz kusura bakma sana bunlardan birini tavsiye edemeyiz deyip kestirip atardınız. Anca siz akıllısınız
    Anlayana...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------

Alıntı Andrei216 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gel 2 tokat at tam olsun bari birader ne bu tavrın ? Önce edebini takın. Konu başında gayet kibarca sorup ettim bütçem yüksek olsa bende alırım herhalde güzel kaliteli bir kask. Öğrenciyim ve bu sıralar pandemiden dolayı epey boş zamanımda asgari ücretin altında bir ücretle çalışıyorum ve geçinmeye çalışıyorum. Madem çok meraklısın buyur millete ders vermeye seni şöyle alalım. TR920009902172436900100001
    Ben bir senedir maaş almıyorum tayibin verdiği 1500 lira ile evdekilerin sırtından geçiniyorum boş konuşma

Arayan bulur https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-az-kullanilmis-hasarsiz-mt-helmets-thunder-3-board-924102617/detay
    Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!

emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Korumayacağını nereden çıkardığınızı anlayamadım. Ls2 ff353 sharp'tan 2 yıldız almış olsa bile amerikanın DOT testinden daha sıkı olan ECE 22.05'den geçmiş sonuç olarak. Zaten sharp'ın test ettiklerinin hepsi dediğim şartnamenin denemelerinden geçmiş.
    İkincisi olarak evet sharp'tan kötü almış ve daha iyilerini öneririm ben ama kişinin de bir bütçesi var. Hem saygısızlık etmenin de gereği yok.

Alıntı emenyasin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korumayacağını nereden çıkardığınızı anlayamadım. Ls2 ff353 sharp'tan 2 yıldız almış olsa bile amerikanın DOT testinden daha sıkı olan ECE 22.05'den geçmiş sonuç olarak. Zaten sharp'ın test ettiklerinin hepsi dediğim şartnamenin denemelerinden geçmiş.
    İkincisi olarak evet sharp'tan kötü almış ve daha iyilerini öneririm ben ama kişinin de bir bütçesi var. Hem saygısızlık etmenin de gereği yok.
    Kimseye hakaret edildiği yok gebermek ölmek demektir ölmeye meraklımısın sözü hakaret olmuyor da gebermeye meraklımısın sözü mü hakaret oluyor. Ayrıca ls2 nin kaskı
    (Bu kask için sözde kaliteli diyorlardı)

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Kimseye hakaret edildiği yok gebermek ölmek demektir ölmeye meraklımısın sözü hakaret olmuyor da gebermeye meraklımısın sözü mü hakaret oluyor. Ayrıca ls2 nin kaskı
    (Bu kask için sözde kaliteli diyorlardı)

https://www.youtube.com/watch?v=gqMv2kXFZDU
    Bu sığır kask testi mi yapıyor yani sence?
    KTM DUKE 250 ABS - 2016

Alıntı Osm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sığır kask testi mi yapıyor yani sence?
    Adamın nasıl test ettiği önemli değil önemli olan plastik kaskın kırılması. Youtube da marka kasklara balyozla da vuruyorlar öyle ikinci darbede kask yarılmıyor. Plastik kasklar öyle iki darbede kırılmaz esner darbeyi savuşturur fiber vb kasklar kırılır onlarda çalışma mantığı farklıdır. Bu kask ikinci darbede ki düz zemine böyle kırılıyorsa bu kask alınmaz. Daha hala neyin iddiasındasın

https://www.trendyol.com/mt/mod-streetfighter-sv-twin-c5-acik-motosiklet-kaski-p-58409259?boutiqueId=567982&merchantId=182959 arkadaşlar bu kaskın 2. elini buldum uygun fiyata sizce nasıldır kullanan yorumu olan var mı şekil ve şemalinin farklı olması hoşuma gitti.

emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Adamın nasıl test ettiği önemli değil önemli olan plastik kaskın kırılması. Youtube da marka kasklara balyozla da vuruyorlar öyle ikinci darbede kask yarılmıyor. Plastik kasklar öyle iki darbede kırılmaz esner darbeyi savuşturur fiber vb kasklar kırılır onlarda çalışma mantığı farklıdır. Bu kask ikinci darbede ki düz zemine böyle kırılıyorsa bu kask alınmaz. Daha hala neyin iddiasındasın
    Ls2 kasklara test yapan sharp bildiğim adarıyla kaskları gidip kendileri satış yerlerinden alıp deniyorlar. 1 yıldızdan(1 tane) 4 yıldıza kadar(12tane) notlar alan ls2 kaskları var. Daha neyi tartışıyoruz

gurcanozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı emenyasin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ls2 kasklara test yapan sharp bildiğim adarıyla kaskları gidip kendileri satış yerlerinden alıp deniyorlar. 1 yıldızdan(1 tane) 4 yıldıza kadar(12tane) notlar alan ls2 kaskları var. Daha neyi tartışıyoruz
    Evet, Sharp testini yapan kurum test edecekleri urunleri kendileri perakende olarak satin aliyormus, oyle gidip "benim kaski bi test edin hacilar" diyemiyormus ureticiler.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)