Bende hiç heyecan yaratmadı. Parası olup ta yeni başlayacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. Türkiye'ye belki numunelik üç beş tane gönderirler. Fiyatı da 50 bin olur.
https://www.motorcular.com/tr/yeni-m...X5mMbV0FyXOSmg
Bende hiç heyecan yaratmadı. Parası olup ta yeni başlayacak olanlara şimdiden hayırlı olsun. Türkiye'ye belki numunelik üç beş tane gönderirler. Fiyatı da 50 bin olur.
https://www.motorcular.com/tr/yeni-m...X5mMbV0FyXOSmg
Tasarım güzel duruyor fakat 125 cc ne heyecanı yaratabilirki zaten playsation oynamak daha heycanlı olabilir makara bir yana alternatif r125 mt125 wr125 ys125 birsürü varken gereksiz gibi demekki ufak cc iyi kazandırıyor
mt 125 yuruyeni (blok sasi vs) giydirmiş ler retro olmuş.
ama deltobox şasi cok cirkin durmuş.
Bence tasarım olarak oldukça güzel olmuş avrupada satılacakmış ama bize gelirmi orası muamma birde uzakdoğudaki gibi neden 150cc değil bi garip olmuş
Xsr155 zaten cok sevdigim bir model idi. Keske su sekli semali, asya pazarindaki 250 cc lik hava sogutmali motoru ile birlestirip, daha uygun fiyatli bir model cikarsalar ve biz fakirlere bi alternatif olsa. Ah hayaller hayaller
xsr250 olsa alırdım..
aslında bayadır var ama 155cc olarak var asya ülkelerine.şimdi avrupa serisi 125 cc süper ötesi olmuş bence.avrupda yok satar net ama bizde tutupta 40 demesinler ağlar kalır ve galiba öyle olucak ölü doğacak
125 cc olarak ülkemize gelirse olduğu gibi bayilerde kalır diye düşünüyorum. 250cc olsa çok şık bir alternatif olabilirdi.
Tasarım olarak benim çok hoşuma gitti ama fiyat 53 bin, :(
Herif Manyak Yüzünden Belli,
Duzce dadas motor yamahada yakindan inceledim,muthis guzel ama fiyat 53 bin
2 gun evvel Yamaha bayisinde inceledim. Üzerine oturdugunuzda gayet dolu bir hissiyatı var, yüksek sayılabilecek sele vs. ben begendim..
Çok güzel öok kaliteli motor ama pahalı
Kurdaki son artıştan önce fiyatı 53bin tl olarak belirlenen motosiklet. Yeni bir güncellemeyle 60bin tl olur yakında. Geldiğimiz hale bak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)