Yaz sıcağında hangi ekipmanları kullanıyorsunuz?
Reklamlar
-
vallah şu anlık ön açık sürüyorum sadece kolda fermuarlı kapayıp açmalı file var benim. 4 mevsim lafta ama keşke sırtta ve önde de açıp kapamalı fermuar sistemli file olsaydı.
onun dışında bilek kısmını en geniş şekilde tutuyorum bilekten kola doğru hava girsin diye. önü de kapatmıyorum. 100le giderken ceketin arkaya doğru açıldığını düşünün. öküz gibi sürüyoruz.
aslında etkili ama karnım ağrıyor sıkıntı da olabilir
4 mevsim motumu satıp hem yaz hem kışlık alasım vardı ama o kadar karizma bir mont ki satmaya kıyamicam galiba.
bu yaz bu 4 mevsimin için çıkarıp idare etmeye çalışıcam seneye artık hem yaz hem kış için ayrı alır bunu da zevkine giyerim orta havalarda.
şu ana kadar ceketsiz bindiğim olmadı geçen de yazdım o yaz sıcağında ceketi giymeyeceğime motora binmem daha iyi.
kask olayında da iki de bir vizörü açıyorum içerisi hava alsın diye.
o da sıkıntı aslında ama yapacak bir şey yok. yoksa saç baş ıpıslak olacak
Reklamlar
-
Yaz gelince montu çıkarıp fileli zırh denileni giyiyorum. Bot kask eldiven her daim var zaten.
-
İkinci motosikletimi yeni almışım. Mağazaya gidip yazlık mont baktım. Giyince orasından burasından çıkıntı yaptı korumalar. Öyle olunca almaktan vazgeçtim. 1 hafta sonra kaza yaptım. Tam da çıkıntı yapan o korumaların olduğu yerlerde derim asfalta sürttü (dirsek alti, omuz). Kaza sonrası gidip aynı montu aldım. O zamandan beri de öyle bir kaza hiç yapmadım.
Montu ilk baktığımda almış olsaydım, acile gitmek yerine yola devam ediyor olurdum muhtemelen... Gerçi deri eldiven de delindiydi sürtünmeden...
tommygun adlı üyeden alıntı
Buarada şunu da atlamayın; diyelim ki fileli mont giydiniz ama içinizde tshirt var, montunuz çok kaliteli değil ama f/p bir montsa kaza anında darbeden korunsanız bile sürüklenme sırasında montunuz içeriden derinize zarar verecektir.
Icon'un file montunu kullanıyorum. Ceketi olduğu gibi önünüze tutunca arkası görünüyor, o derece. Ama dediğinizin olma ihtimali yok. Çünkü yere temas edebilecek her noktada aşırı büyük korumalar mevcut. Daha ucuz ve kalitesiz ürünlerin durumu nedir bilemiyorum tabii ki.
-
Riderdenimin yazlık olarak ürettiği Efil pantolon ve efil mont aldım ama yasaklardan dolayı henüz kullanma fırsatım olmadı.
Giyip denedim yaz sıcağında serin tutacak gibi görünüyor fileli ayrıca oldukça şık. Pantolon da ve montta Sırt korumasına kadar sastech korumalar var ve hiç kaba değil. Günlük kullanımda toplantıya bile gidersin
Vexo denim eldiven ve mt revenge kask takıyorum.
-
Bu işin yazı var kışı var baharı var o yüzden ekipmana ciddi rakam gidiyor, 4 takım mont ve pantolon var ayakkabı botlar eldivenler da ona keza, kasklar öyle açığı kapalısı, arazisi, mevsime göre hangisi uygunsa onu giyiyorum.
-
Yazları dainese air frame ceket ile spidi flash r evo eldivenlerden kullanıyorum. Eldivenlerin koruması güven vermiyor ama cekete sırt koruması takmıştım zamanında ondan yana sıkıntı yok.
-
Kask, mont, eldiven maalesef. Keşke adam akıllı bir skinny kevlar kot ve spor botum olsa..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)