Kaskıma siyah vizör bulamıyorum! Nereden satın alabilirim?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
10 günlük karantina sürecimde motosiklete olan hasretimi, motoruma yönelik alışverişlerle bastırmaya çalışıyorum. Motosiklet sürmeyi aşırı özledim. :/ Kaskıma siyah vizör almak istedim lakin bulamadım. 4 farklı siteyle iletişime geçtim ama ellerinde yoktu.
Kaskım: Airoh Valor Bu kaskıma siyah vizörü nereden bulabilirim? Bir internet sitesi ya da mekan ismi verirseniz çok memnun kalırım arkadaşlar. İstanbul'da yaşıyorum. Karantina sürecimden sonra önerirseniz dükkanları gezebilirim.
Reklamlar
-
FC-Moto, championhelmets.com, aliexpress buralara da bakın
-
Motovento satıyordu onlara da sordunuz mu?
-
motov34 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
10 günlük karantina sürecimde motosiklete olan hasretimi, motoruma yönelik alışverişlerle bastırmaya çalışıyorum. Motosiklet sürmeyi aşırı özledim. :/ Kaskıma siyah vizör almak istedim lakin bulamadım. 4 farklı siteyle iletişime geçtim ama ellerinde yoktu.
Kaskım: Airoh Valor Bu kaskıma siyah vizörü nereden bulabilirim? Bir internet sitesi ya da mekan ismi verirseniz çok memnun kalırım arkadaşlar. İstanbul'da yaşıyorum. Karantina sürecimden sonra önerirseniz dükkanları gezebilirim.
https://shop.airoh.com/accessori.html?find=valor-8569
Sizin kaska uyanlar bunlar. Nerede bulursunuz? Ufak bir arama.
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf...-ST-Visor-0003
-
Sordum hocam, yokmuş. İlk aklıma orası gelmişti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
İlgin için sağ ol hocam, daha önce yabancı sitelerden alışveriş yapmadığım için bakmadım. Daha çok Türk sitelerine bakmıştım ama maalesef bulamadım.
Peki ya bu iki siteden tekini tercih etsem kargo sürecinde bir problem yaşanır mı? Alışveriş tecrübeniz var mı
-
motov34 adlı üyeden alıntı
Sordum hocam, yokmuş. İlk aklıma orası gelmişti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
İlgin için sağ ol hocam, daha önce yabancı sitelerden alışveriş yapmadığım için bakmadım. Daha çok Türk sitelerine bakmıştım ama maalesef bulamadım.
Peki ya bu iki siteden tekini tercih etsem kargo sürecinde bir problem yaşanır mı? Alışveriş tecrübeniz var mı
Airoh global Turkiye'ye gondermiyor olabilir, forumda fc-moto ile ilgili tecrubelerini yazanlar var, simdiye kadar da problem yasamamislardi, arama kismindan arayip okuyun derim. 200TL civarinda kargo odersiniz, uzerine de urunun %20'si kadar gumruk vergisi odeyeceksiniz, +10TL civarinda da gumruge sunum ucreti odersiniz.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)