bi an merak ettim kimin motoru kaç beygir diye
artık bakar bakar kıskanırım
ben= 6 hp
bi an merak ettim kimin motoru kaç beygir diye
artık bakar bakar kıskanırım
ben= 6 hp
9,8 hp
yokuş aşağı 200 bulur. açı 45 dereceden fazla ise.
şaka maka bu ara aşırı çıldırıyorum yetmiyor.
100de daima sürmek de sinir bozucu aşırı titriyor ve bağırıyor motora zarar veriyor gibi hissediyorum. ki öyle de diyorlar.
80 de aşırı yavaş yetmiyor.
zorlanmadan 130 görse çok rahat istanbulun her yerinde gezerdim.
inanın bazı noktalarda yetmiyor şehir içi olsa dahi.
bir de bu pandemi kısıtlamasında daha çok modumu düşürmeye başladı.
misal sol şeritten gidiyorum sağımda bir araba vardı geçen arkamda da başka araba sağa geçcem arkama yol vercem ama dur bir sağdakini sollayayım dedim.
sollayayım derken sağ taraftaki arabanın götünden ortasına gelmem 15 saniye sürdü.
edeyim böyle işin içine dedim fren yaptım arkasından sağa geçtim.
Millet 90- 100 hp yazacak sandım... 13 beygirle ben iyiymişim yine Şükretmek lazım
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
benim vızvız 3 beygir. en düşük benimki galiba
Biri 8.5 beygircik biri 78 beygircik. 8.5 olanla para kazanıyom 78 olanla kazandığımı yiyorum 😅
Benim motor tam 2.5 beygir 😂
Kuba dragon 50
Fabrika verisi 23,5 beygir ama ben 249cc den 283cc ye çıkardım. Şu anda tam olarak kaç beygir olduğunu bilmiyorum.
Ama 283cc ye çıkarınca hacmi yüzde 13,6 büyüttüğüme göre beygir de aynı oranda artsa 26,7 beygir olur.
13 beygir tahmini karbüratör sağ olsun bayramdan sonra tahmini 17 18 beygir olacak yapılacak modifikasyonlarla
78 hp ama altımda 125-250'lik varmış gibi sakin kullanıyorum. Yollarımız hızlı kullanılmaya müsait değiller çünkü.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Motoru yıkamak için otoparkta bir köşeye motoru çalıştırmadan elde götürdüm. 1 bg diyebiliriz ama o 1 bg'nin de hakkını verdim, tepe tepe kullandım.
3.5-4 beygir 80cc hertürlü Panigale V4 S-R-SP, S-M1000RR ve H2-H2R delerim farketmez bi R25 de zorlanırım o kadar :DDD
Benim düldül 12hp. 35hp den 23e, 23 den 12ye kadar düştüm bunu da satarsam yayan gezeceğim. Herkes cc yükseltirken ben cc düşürüyorum :-)
29 (onkrktr)
14 bg. Bi ara 17 bg olduk sonra 27bg şimdi tekrar 14 bg bunada şükür. Ekonomi malesef ortada
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)