Öncelikle herkese selamlar.
Kendimi tanıtayım ben Mert motosiklete bir gün binmeden duramayan bir insanım.Malum şuan yasaklar var hepimiz bu yasaklara uymak zorundayız.
Keyfi motosiklet süren birisiyim çok fazla şehir içi km yapıyorum bu karantina dönemlerinde de binememek beni çok strese sokuyordu.
3 gün önce izin almak için malum numarayı aradım ve sokak hayvanlarını beslemenin(Bulunduğunuz bölgeye yakın alanlarda)serbest olduğunu öğrendim.
3 tane kedi besleyen ve hayvanları da seven birisi olarak dedim ben artık daraldım gideyim besleyeyim hem hava almış olurum.
5 kilo kırıntı aldım(beyza piliçten 29 TL) bizim burada menekşe köyü var bulunduğum bölgeye yakın ve manzarası ve virajları muazzam(asfalt nekadar kötü olsada
)
Çıktım yola köpekleri besleye besleye gittim hem motosiklet kullanmış oldum hem şu dönemde yiyecek bulmakta zorlanacak hayvanlara bi nevide olsa yardımcı oldum hemde motosiklet sürerek kendimi çok iyi hissettim.Sizede tavsiye ederim.
DİPNOT:Anlattıklarımdan sakın şunu çıkarmayın ben 2 kilo et alayım dışarıda hayvanları beslemek için saatlerce dolaşayım bu değil bu bizede yakışmaz zaten.Bu anlattıklarımın toplamı max 30dakika.Ben bunu anlattım diye çıkıp saatlerce dışarıda durmanızı kast etmiyorum.