Falcon 100cc motoruyla yaptığı seyahatler ve sadeliğiyle kendini sevdiren İsmet bey bugün
16:20 de TV24 te canlı yayında...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
Falcon 100cc motoruyla yaptığı seyahatler ve sadeliğiyle kendini sevdiren İsmet bey bugün
16:20 de TV24 te canlı yayında...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
Kısa bir röportajdı ama yinede güzeldi.
İsmet bey, dün konuştuğunuzda canlı yayından çekiniyordunuz ama çok iyi gitti yayın...
Muvaffakiyetler dilerim...
Arkadaşlar TRT haber ve TV 24 te programa katıldım. Sizlerle paylaşmak istiyorum.
[IMG][/IMG]
https://www.hizliresim.com/nb7f5g
Sıkı takipçinim İsmet amca. Yolun bahtın açık olsun
Cümlemize sağlıklı uzun ömürler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:02 ----------
Teşekkür ederim. Bu güne kadar hep televizyon karşısında izleyici olduğum için canlı yayın nedir nasıl katılınır bilmediğimden biraz endişe vardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Alakanız için teşekkür ederim. Videoları aşağıda paylaştım umarım beğenirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
Sağ olun ne yaptıysam ne yaptıysak beraber yaptık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Aşağıda videolarını paylaştım umarım beğenirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Teşekkür ederim. Sağ olun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
O siz miydiniz çok memnun oldum. Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:11 ----------
Teşekkür ederim. Sayenizde.
Motosikleti hediye eden firmaya helal olsun,bu jesti benim diyen markalaşmiş firmalar yapmiyor.
Ismet hocam tekeriniz düz bassin..
orasını burasını acıp motosıklete bınen kadınları , ya da trafık kurallarını ıhlal eden lavukları ünlü edeceğimize ismet abi bilinin tanınsın cok daha iyi.
helal olsun abi
Helal olsun İsmet'çim.
Keyifle izledim.
İsmet abiden video bildirimi gelince telefonu bırakıp smart TV den açıyorum geniş geniş. Yaz gelsede yeni gezilerini izlesek
Güzel röportaj olmuş İsmet Abi. Motosiklet gezilerini TV ekranında anlatman, hem motosiklet severler hemde diğer insanlar nezdinde faydalı olmuş. Yaptığın geziler iyi dikkat çekmiş, bu işte başarılısınız devamını bekliyoruz, Allah sağlık sıhhat versin.
TV den izlediniz..
Biz ihtiyarlar karşılıklı oturup çay içerek sohbet ettik. Daha zevkliydi..
Vaayy motor hediye etmeleri çok güzel bir jest. Allah kaza bela vermesin yolunuz açık olsun. Keşke daha çok ekranlara çıksada böyle haberler herkes bu aletin tadına varsa..
İsmet abi senden gaza geldim ben de gezi yapacağım bu yaz. Senden de güzel geziler bekliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)