Herşey üzerime üzerime geliyor!
Reklamlar
-
Remzidemir41 adlı üyeden alıntı
Şeridin hafif solundan gitmeyi deneyebilirsiniz. Biz hafif sağa çekilince yol veriyoruz gibi anlıyorlar. Ben bilerek hiç sollayamayacak gibi gidiyorum. He bazı manyaklar var ezer geçer gerçi orası da var.
şeridin hafif solundan gitmek daha tehlikeli.
çünkü şeridin sağı boş gözükecek ve araç ansızın sollamaya çıktığında benimle selamlaşacak
hele böyle önünde kamyon varsa ve yolun ilerisini göremiyorsa.
güvenlik için ben her zaman şeridin sağ kısmını kullanırım.
Reklamlar
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
]
Yalnız yerde kesik şerit yok. Yani orada sollama yapmak yasak aslında ama tabi yaşadığımız güzelim ülkede kural ne ki?
Polislerin şu aaaa aaaaa yapan sirenlerinden alıp takmayı düşünüyorum cidden böyle üstüme gelenlere basıcan aaaa aaaa diye
-
Ekrem_06 adlı üyeden alıntı
Yalnız yerde kesik şerit yok. Yani orada sollama yapmak yasak aslında ama tabi yaşadığımız güzelim ülkede kural ne ki?
Polislerin şu aaaa aaaaa yapan sirenlerinden alıp takmayı düşünüyorum cidden böyle üstüme gelenlere basıcan aaaa aaaa diye
Ya da şu papağanı yanında gezdir. Sal yanlış yapanın üzerine.
-
bugün sürücü kursu beni aradı. detaylara çok girmeyeceğim
oldukça üzgün olduklarını dile getirip her fırsatta özür dilediler.
bana da bir çay borçları var, bi ara gidip içerim belki
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
şeridin hafif solundan gitmek daha tehlikeli.
çünkü şeridin sağı boş gözükecek ve araç ansızın sollamaya çıktığında benimle selamlaşacak
hele böyle önünde kamyon varsa ve yolun ilerisini göremiyorsa.
https://i.hizliresim.com/dhdkvtd.jpg
Bir defa otomobille giderken böyle bir olay oldu adam fırladı kamyonun arkasından ben karşıdan araç geldiği için yapıştım kamyonun dibine bu sığır karşıdan gelen aracı görüp sağ kaçacakken bir baktı ben aynalar tostu birbirine :D selamun aleyküm , aleyküm selam bir fren koydu ama böyle bir şey yok :D
Allahtan karşıdan tır kamyon vs gelince solun sağına yanaşıyorum hep böyle durumlardan yırtıyorum. Bazende adam beni göre göre çıkıyor o zamanda şeridimi ortalayıp gel validesiyle nikah kıyıp gecesinde vuslata erdiğim diyorum :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)