Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz fikirlerden dolayı ns200 almaya karar verdim tekerinize taş değmesin
Hepinize teşekkür ederim verdiğiniz fikirlerden dolayı ns200 almaya karar verdim tekerinize taş değmesin
Gezmek için en iyisi NS200. En büyük sebebi ise gezi motoruna çevirmek için bol aksesuar seçeneği olması. Gidon yükseltme, çeşit çeşit çanta demiri, ön cam vs. İkinci sebebi ise sıfır olması. Zaten rüştünü ispatlamış bir motor. Elbet sorun yaşayanlar da var. Şahsen ben sarf malzemesi ve bakım hariç beş kuruş harcamadım 15 bin kmye kadar. 600-700 km lik yollara çıktım, hiç de yormadı.
kardeşim abssiz motora binilmezzzzzzz. şunu 50 defa söyledim hele yeni acemiykenn
Yeni başlayan için bn251 kesinlikle tavsiye etmem. 2 tane aldım, eğer eliniz anahtar tutmuyosa adamı motordan soğutacak potansiyele sahip. Ha sorunsuzuna veya bütün sorunları çözülmüşüne denk gelirseniz de 10 numara fiyat performans motorudur. Ns200 de uzun vadede mutlu edeceğini sanmam. En mantıklı seçenek 250nk alıp akü ve lastik değiştirdikten sonra sorunsuz istediğiniz kadar binebilirsiniz.
Alabiliyorsan en güzeli Dominar 250. Her şeyden var motorda, konfor, şehir içi kullanım vs.
Ha olmazsa bir kaç aksesuar ekleyerek NK 250 çok iyi olur. Az bir tork farkı bile size uzun yolda daha güvenlik sağlar yokuşlarda fln daha kolay kaçarsınız. Şunu da unutmayın Ns 200 de alsanız aksesuar olmadan uzun yolda rahat olamazsınız. İkisine de konfor sele şart, ikisine de tur camı şart gibi gibi...
Yeni teknoloji ile diz protezi implant ve ameletiyatın toplam rakkanına baktım, bir hafta kadar önce.
Dizi açıyorlar, çok farklı sabitleyicileri monte edip bu sabitleyiciler ile ölçeklenen kısımdan kemiği komple eklemden kesip, sabitleyicileri çıkartıp yeni diziniz olacak implantı yerine sabitliyorlar (kemik içine, bacağın yarısı uzunluğunda ikişer üçer vida-çivi ile). Bu işlemi ülkemizde yapıyorlar, fiyatı tam olarak 650.000$. Söylemedi demeyin, alabileceğiniz en iyi full ekipman takımı, özel tasarım koruyucular bunun 10/1' i kadar tutamaz.
...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)