20 BİN TL MOTOR TAVSİYESİ
Reklamlar
-
Arkadaşlar piyasa belli kafama yatan bir motor bulamadım 20 Max bütçem var cross hariç 250cc ve üstü motor tavsiyelerinizi İstiyorum teşekkürler iyi forumlar
Reklamlar
-
Tek farlı kasa Cbr250 tavsiye ederim. Motor bloğu sağlamsa yürüyeni iyise ömürlük makina.
-
20 bine şu anda bi' Hyosung GD250R var. Onuda tavsiye etmem, ettirmeyin.
-
Onuda bulmak çok zor işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
ErdemFX adlı üyeden alıntı
20 bine şu anda bi' Hyosung GD250R var. Onuda tavsiye etmem, ettirmeyin.
Nedenini merak ettim
-
Sym wolf 250 veya pulsar 200
-
Uğur Başol adlı üyeden alıntı
Onuda bulmak çok zor işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Nedenini merak ettim
Yanlış hatırlamıyorsam parça sıkıntısı çekiliyor, Allah korusun bir kaza sonrasında grenaj parçası bulmak imkansız gibi zor ve bazıları sensör hataları veriyordu yani kısaca usta ve parça sıkıntısı yaşarsınız.
-
rs/ns 200 japon olsun dersende cbr 250
-
20 bin TL ye şu zamanda temiz bı 250 cc bulursan op başına koy kardeş 250 cc üzerini bulman imkansız birşey 😊
-
Sym Wolf 250Ni alabilirsiniz.
-
20binr 250 cc alırsın ama uzulursun.
sym wolf belki.
-
X7,X8, Beverly,xciting250, GTS 250 vs gibi Maxi scooter düşük modelleri alınabilir,iyi incelemek şartıyla,en güzeli sarı siteye silindir hacmine ve paranıza göre süzerek bakmanız,bir modele karar verince de detaylı araştırıp uygun bir motor bulunabilir diye düşünüyorum
-
Erenkc91 adlı üyeden alıntı
Yanlış hatırlamıyorsam parça sıkıntısı çekiliyor, Allah korusun bir kaza sonrasında grenaj parçası bulmak imkansız gibi zor ve bazıları sensör hataları veriyordu yani kısaca usta ve parça sıkıntısı yaşarsınız.
İstanbulda oturuyorsan sıfır parça ve usta sıkıntısı çekiyorsun.
-
250 cc uzeri demissiniz ama kesinlikle pulsar ns ya da rs alinabilir. 200 luk ama bircok 250ligin icinden gecer kalitesiyle de hiziyla da..
-
HRider adlı üyeden alıntı
İstanbulda oturuyorsan sıfır parça ve usta sıkıntısı çekiyorsun.
İstanbul gibi mega kentde bile yoksa diğer şehirleri bile düşünmek istemiyorum. Aslında tasarım ve özellik açısından kağıt üstünde çok mükemmel duruyor ama parça ve usta sıkıntısı olmasa alıcağım motosiklet kesinlikle olurdu özellikle Gt250r.
-
Erenkc91 adlı üyeden alıntı
İstanbul gibi mega kentde bile yoksa diğer şehirleri bile düşünmek istemiyorum. Aslında tasarım ve özellik açısından kağıt üstünde çok mükemmel duruyor ama parça ve usta sıkıntısı olmasa alıcağım motosiklet kesinlikle olurdu özellikle Gt250r.
Hayır öyle değil, istanbulda usta ve parça sıkıntısı yok demek istedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)