Videoda benim için en önemli olan şey saklanmış: plaka
Videoda benim için en önemli olan şey saklanmış: plaka
Plaka saklanmasının kanuni bir yanı da olabilir.
Ayrıca o yaratık bu aracı önümüzdeki günlerde başka birine satarsa ya da bu plakayı değiştirirse, plaka başka birine verildiğinde onu da zan altında tutabilir, plaka kısmı adli soruşturma için verilebilir, genel olarak yayınlanmasını ben doğru bulmuyorum.
Araba Sümbül olduğuna göre büyük ihtimal şirket aracı veya kiralık araç.
forumun bazı kısımlarında kufur serbest olmalı.
ben böyle ....c.... nasıl kufursuz yorumlayabilirim ki s
bunları whatsapp ihbar hattından şikayet edemiyor muyuz?
Ne önemi var ki sonuçta kasko var, biz ölsek veya sakat kalsak kasko onun arabasını yaptıracak. Biz öldüğümüzle yada sakat kaldığımızla kalacağız! Bir arabanın sizi yolda görüp sebepsiz yere sıkıştırması, önünüze kırması yada arkadan sıfır yanaşıp durmasının ne önemi var ki sonuçta kasko var. Bu tip insanların bir zihniyeti yok, belli bir sürüş stratejisi yok sürekli onu bunu sıkıştırmak motivasyonuyla davar gibi sürmeye odaklanmış gidiyorlar. Ehliyet sınavlarında keşke psikolojik bir sınavda yer alsa bu sınavlar ciddi bir şekilde yapılsa ve kalanlar bir daha ehliyet alamasa gerçekten insanlar çok rahatlar.
Spirit, like body, needs to be trained. So I think it's necessary to make your spirit stronger. And for he who believes, anything is possible.
Fedor Emelianenko
Yunanistan'da ~4.000 km, Bulgaristan'da ~3.000 km, Romanya'da ~2.500 km yol gezdim. 1 kere dahi böyle bir andavalla karşılaşmadım.
Çöp kamyonlarından sızan sıvı büyük tehlike.
Kilometrelerce yollarda uzanıyor.
neler gördük neler bu sadece bir tane o.ç.
Bu herif tam manasıyla psikopat. İnşallah boş yolda bariyerlere çarpar geberip gider. Gram üzülürsem.
çok uzun yazarım ama çok kısa kesmek istiyorum...
ülkemiz; eğitimsiz, görgüsüz, varoş, insanlıktan çıkmış, ruh hastası, gerizekalı, dayak ve şiddet ile büyümüş, karaktersizlerin bol olduğu bir ülke, herkes buna göre yaşasın.
Bursa mudanyada var bu modelden honda civic sedan koyu gri renkli araç kullanıyor. 2 sefer kendi şeridi boşken benim arabanın önüne kırdı kafa kafa giriyorduk.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)