Mümkün olsa hangi motosiklete sahip olmak isterdiniz?
Reklamlar
-
Yunus Özbek adlı üyeden alıntı
Tracer 700 yeterdi bana.
En kısa sürede kavuşmanı canı gönülden diliyorum, gerçekten mutlu edecek bir makina.
Tabi insan doyumsuz bir varlık ben de Bmw R 1250 GS Adventure ya da KTM 1290 Super advanture r derim.
Reklamlar
-
Cb1000r benim hayalimdi ama gerçekte o güce hiçbi zaman ihtiyacım olmayacağını bildiğim için cb650r gerçeklerden kopamıyoruz.
-
Alamayacağım bir şeyi hayal etmeyide sevmiyorum ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça Ama ilerleyen zamanda japon 250 cc bir cross almak istiyorum dağ bayır gezmeyide seviyorum heryere lambur lumbur dalmanında eğlenceli olacağını düşünüyorum
-
Hero Xpulse 300
.
-
te bunu almak isterdim, vutu vutu yapmayan makineler ilgimi pek çekmiyor
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
90 lara ait bir motor çok az sayıda (belki bir adet) sıfırdan üretilebileceği için ederi milyon lira olurdu herhalde , satın almak imkansız hayali bedava
o halde bende 90 ların yuvarlak çift farlı modellerinden isterdim
Aslında aynı motorlardan bahsediyoruz, evet yuvarlak çift far Dünyanın en süper motoru da olsa ona milyon TL verdiğimde intihar ederim "ala ala bunu mu aldım bu paraya" diyerek.
-
-
Tek bir motosiklet olmazdı...
-
Triumph Speed Triple 1200 RS veya Ducati Street Fighter
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Aslında aynı motorlardan bahsediyoruz, evet yuvarlak çift far
Dünyanın en süper motoru da olsa ona milyon TL verdiğimde intihar ederim "ala ala bunu mu aldım bu paraya" diyerek.
O parayı harcayacak daha güzel yerler var elbette
teknik olarak bugünkü motosikletlerin tadını vermeyecek olsada şu güzelliğe bak yahu
-
-
Yüksekde gözüm yok hayalim xmax400 ya da MT25
-
-
Honda vfr 800 istiyorum b
-
Hayalimde ki motor olan caponorod 1200tp'yi kullanıyorum ben ulaştım hayalime darısı sizlerin başına.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
-
gitaristgkn adlı üyeden alıntı
Honda vfr 800 istiyorum b
En pahalı en iyisidir diyorum
ama benimde şu aralar gözümde olan yeni kasa vfr800f
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa
......!
-
Yamaha Yzf R1M
Yamaha Yzf R1
Yamaha Yzf R7
Yamaha Yzf R25 Abs
Teşekkürler.
-
boss hoss big block isterdim.
-
ah ısırmaya kıyamadığım kırmızı elmam
-
Allaha şükür cbr 250 ye hastaydım geçen ay aldım kendilerini. Gözüm fazla yükseklerde değil allah herkesin gönlüne göre nasip eylesin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)