Mümkün olsa hangi motosiklete sahip olmak isterdiniz?
Reklamlar
-
Herkesin vardır "keşke benim olsa" dediği bir motosiklet ama alamadığı. Türkiye'de motosiklet fiyatları ortada. İkinci el motorların fiyatları dahi ürkütüyor.
Peki ya maddi kaygınız olmasa, vereceğiniz para size dokunmamış olsa hangi motosiklete sahip olmak isterdiniz?
BMW S 1000RR olsa fena olmazdı bea.
Reklamlar
-
Bmw s1000xr 2020 isterdim. Sonra düşünüyorum o motora sahipseniz 2-3 büyük şehirde ya da oralara yakın ikamet etmeniz gerekir. Çünkü her yerde bu motosiklete tamir yapacak usta bulunmuyor ayrıca bakımı, yedek parçası derken amaaaan diyorum neyine yetmiyor tracer700
Hayallerim bile ülke gerçeklerine yenik düşüyor 😊
-
ben cupları çok seviyorum 3 cup değiştirdim şuana kadar hani şöyle 250 cc bir cup olsa hiç fena olmaz.
tabi param olsa Honda GL 1800 Gold Wing konfor açısından muhteşem gibi duruyor
-
Performans açısından istersem Panigale V4R, Uzun yol için R1250 GS veya Multistrada V4 olurdu ama patırtı kütürdü bol bol yanlamalık birşey istersemde kesinlikle stage IV atılmış custom bir V-Rod olurdu.
-
-
Kendi içimde tartismam bile Goldwing der susarım. Ben sukuterciyim
-
cb1000r
veya gs motorlarından biri modelleri bilmiyorum ama baya güzeller.
veya africa twin
enduro manyaklığı daha çok ağır basıyor bende.
-
Ben skuterciyim.
Forza 750 güzel göründü gözüme. BMW'nin 650'lik scooter modelleri de hoş gibiler. Yamaha tmax da kedi gibi baktığım modellerden.
-
-
Ben hep imkansıza yakını istemişimdir. Honda NSR 500 benim hayalimdir.
-
rocket 3 alırım bide v4sp yanınada vespa 300 250 fark etmez.1 tanesi kesmez mağdem hayal kuruyoruz
-
Imkansizim: Ducati Diavel
Cok Zorum: S1000xr
Baya Ileride : Africa Twin
Gerceklesmesi Muhtemel: Dl650 V Strom
-
-
zevkimiz baya benzermiş be.
ilk 2ye aşık oldum.
benim de çok zorum s1000xr olsun. belli olmaz ileride çok da iyi olabilir durumum çok normal de.
çok iyi olursa neden olmasın
diavel ise işin biraz fantazi kısmı.
o motoru alsam bırak üzerine binmeyi dışarıda tutmaya korkarım.
2 dakika yalnız bırakamam çünkü tüm hırsız annesizlerin gözü üzerinde olur her an.
5 disk kilidi 2 abus zincir takar markete giderdim ahhah
bir de forza 750 var ki. efsane ilgimi çekiyor büyük maxi scooterlar. aşırı rahat gözüküyorlar. rahatlık deyince bir insanın canı çekmıyor değil
-
ZX10R, R1M ve Goldwing arasında gidip geliyorum bir ama Goldwing seçerdim ya uçak gibi motor...
-
Şehirde Ducati Scrambler
Uzun yolda Harley Davidson Iron 1200
Arazide Bmw R 1200 Gs Advanture
-
versys 1000 2021 yeşil makyajlı yakışıklı kasa. benzinde şirketten olursa sevinirim. bide ilk 10 yıl tüm bakım ve yedekparça ücretsiz olsun
-
90'lı yılların supersport makinelerinden bazılarının sıfırı şu an numunelik üretilse alırdım.
-
Ducati 848 (tercihen Evo). Benim gözümde gelmiş geçmiş en yakışıklı motor, sesi de bitiriyor beni. Temizini bulamıyorum bir süredir maalesef, yoksa fiyat olarak uçuk miktarlara gitmiyor.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
90'lı yılların supersport makinelerinden bazılarının sıfırı şu an numunelik üretilse alırdım.
90 lara ait bir motor çok az sayıda (belki bir adet) sıfırdan üretilebileceği için ederi milyon lira olurdu herhalde , satın almak imkansız hayali bedava o halde bende 90 ların yuvarlak çift farlı modellerinden isterdim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)