Mümkün olsa hangi motosiklete sahip olmak isterdiniz?
Reklamlar
-
HaktanCbr adlı üyeden alıntı
Herhangi bir pist motosikletinden daha fazla bakıma gerek duymuyor benim bildiğim. R25i bile modifiyeyle yarışa soksak en azından 1000 turda bir motor yapmak gerekir.
Eski iki zamanlı 500cc motoGP motorları her yarış günü sonrası komple sökülüp, temizlenip, gerekli parçalar değiştirilip, toplanıyormuş.
Buna karşın karşılaştırdığınız motosikletlerin tümü, cadde versiyonları, yani tipik bakım aralıkları ve güncel geçerli emisyon kuralları dahilinde olan motosikletler... Karşılaştırma çok makul değil.
https://www.boxrepsol.com/en/motogp-...ke-parts-last/
Reklamlar
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Eski iki zamanlı 500cc motoGP motorları her yarış günü sonrası komple sökülüp, temizlenip, gerekli parçalar değiştirilip, toplanıyormuş.
Buna karşın karşılaştırdığınız motosikletlerin tümü, cadde versiyonları, yani tipik bakım aralıkları ve güncel geçerli emisyon kuralları dahilinde olan motosikletler... Karşılaştırma çok makul değil.
https://www.boxrepsol.com/en/motogp-...ke-parts-last/
O dönemlerden bu döneme kaplama teknolojilerinde çağ atlandı. Açıkçası her yarıştan sonra komple yenilenmeye gerek duyacağını sanmıyorum.
-
YasinC adlı üyeden alıntı
O dönemlerden bu döneme kaplama teknolojilerinde çağ atlandı. Açıkçası her yarıştan sonra komple yenilenmeye gerek duyacağını sanmıyorum.
Her yarışta değilmiş, ama Suter'in verisine göre:
"crankshaft/rods must be serviced every 1,800 miles"
Sonuçta iki zamanlı motor. Arkadaşın karşılaştırdığı dört zamanlı makinaların hiç biri böyle değil.
-
Herşey mümkün olsa garajda şehir içi için bir vespa gts300, tek başıma kısa koşular için bir triumph speed triple, her yola gelecek arazi kabiliyeti yüksek bir africa twin L4, mümkünse birde yine uzun seyahatler için R1250 gs fena olmazdı.
Tek bir tane seçme şansım varsa Multistrada 1260
-
Hayallerimi süsleyen tek motor ducati multistrada 1260s 😍👍
-
Africa Twin.. var bi hayalimiz
-
Racing olarak ducati supersport 950s naked olarak kawasaki z900.
-
17 inch jantlı, dualsport lastikli Yamaha WR 250
-
valla her motoru tatmak isterim açıkcası , ama gün sonunda afrikam olsun isterdim
-
MeliksahMELO adlı üyeden alıntı
17 inch jantlı, dualsport lastikli Yamaha WR 250
Benim wr 250 hayalim , başlıktaki mesajları okuyunca pek mi gariban kalır diyordum ki bunun hayalini kuran bi ben değilmişim , selam olsun hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:49 ----------
Hem yola hem yolsuzluğa gelecek , istediğinde ivmelenebilecek , üstelik çok da yakmayacak , bakım aralığı da geniş olacak katır gibi bir wr 250 r isterdim :') belki bir gün olur...
-
Sağını solunu silmelik bir tane olsa hayır demem
M1000RR
-
Yanlış hatırlamıyorsam 90'lı yıllarda 1000cc sıralı 6 silindir naked japonlar üretiliyordu, bulsam hemen birtane onlardan alırdım.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
-
s1000xr'ım olsun çok isterdim. Her ihtiyacı karşılayan bir motosiklet. Ama yanında da naked sevdamdan dolayı bir z1000'im de olsun isterdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)