Motorumun kontak anahtarını kaybettim.
Reklamlar
-
hokahey adlı üyeden alıntı
Pandemi nedeniyle bir senedir doğru dürüst binemedim civic'e. Yasaklar bi kalksın binecem üstüne vuracam kırbacı.
Hacı abi, Hindistan modeli yepisyeni Corona ülkemize giriş yapmış. Bu meret çocuk ve gençleri de etkiliyormuş. Sanırım poku yedik.
Teyze oğlu sen civici zamaninda hesapli aldin,benim mazda3 ü aldigim dönem 2017 civic HB vardi ingiliz uretimi olan,ahh ulan 6.500km de di full paket,almadigima pişmanim..
Reklamlar
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Teyze oğlu sen civici zamaninda hesapli aldin,benim mazda3 ü aldigim dönem 2017 civic HB vardi ingiliz uretimi olan,ahh ulan 6.500km de di full paket,almadigima pişmanim..
320.000 lira oldu ya sıfırı. Korkunç. Gram sevinmiyorum, naneyi yediğimizin resmidir.
Bu arada, anahtar yok, yedek yok, yok oğlu yok. Kontağı söküp anahtarcıya yol alma zamanı.
-
320.000 lira oldu ya sıfırı. Korkunç. Gram sevinmiyorum, naneyi yediğimizin resmidir.
Bu arada, anahtar yok, yedek yok, yok oğlu yok. Kontağı söküp anahtarcıya yol alma zamanı.
Yerine göre 2+1 veya 3+1 daire parasi..
Anahtarci umarim halleder,yoksa yeni bir takim,kontağa ilave,
Depo kapagi kilidi
Sele kilidi
Ihtiyacin olacak
-
Yerine göre 2+1 veya 3+1 daire parasi..
Anahtarci umarim halleder,yoksa yeni bir takim,kontağa ilave,
Depo kapagi kilidi
Sele kilidi
Ihtiyacin olacak
Tanıdık çilingir vardı aradım, yaparım ama orijinali gibi olmaz dedi. Neyse, bi olsun bakalım sonucu buraya yazarım.
-
Tanıdık çilingir vardı aradım, yaparım ama orijinali gibi olmaz dedi. Neyse, bi olsun bakalım sonucu buraya yazarım.
Orjinali gibi olmazdan kasıt,
Anahtar bir ihtimal hafif takili kalabilir,rahat girmeyebilir
Ama herturlu işini gorur
Yaptir bak keyfine
Iyi tarafindan bak,
Eger motorun da HISS olaydi
Gorurdum ben senin tantanani..
-
Evet süreç tamamlandı. Önce tamirciye gidip kontağı söktürdüm. Düz kontak yapıp anahtarcıya seğirttim. Anahtarcı yarım saat içinde benim kontağa uygun bir anahtar yaptı. Sonra tamirciye geri seğirttim. Kontağı taktık. Olay bitti.
-
-
Gözün aydin emmoğlu.
Teşekkür ederim bacanak.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)