Motorun lastiğini değiştireceğim ancak motosikleti Yamaha'ya götürürken lastiği nasıl taşıyabilirim bulamadım bir yolunu.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Youtube falan da arattım bir sonuç bulamadım.
Şimdiden teşekkürler.
Motorun lastiğini değiştireceğim ancak motosikleti Yamaha'ya götürürken lastiği nasıl taşıyabilirim bulamadım bir yolunu.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Youtube falan da arattım bir sonuç bulamadım.
Şimdiden teşekkürler.
Ben topcase bağlamıştım ama sizde öyle bir seçenek yok tabi ki.
Çeşitli yöntemler var;
Pek tavsiye etmem şahsen
yalnız yinede anlamadım. sırtlarına nasıl takmışlar. özel birşey mi evde yapılabilir mi? iki kez git gel yapmak istemiyorum.
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
lastiği direkt bayiden almak ve montajı orada yaptırmak da çözüm.
bir defasında lastiği kendim götürmüştüm. omzuma çanta asar gibi çapraz asmıştım lastiği.
En basitinden bir tane çamaşır ipi alın.
Lastiği bir sırt çantası gibi hayal edin.
Lastiği alttan ve üstten sırt çantası görünümünde olacak şekilde iple bağlayın.
Sonra kollarınızı iplerden geçirerek, lastiği çanta gibi sırtlanın.
İşlem bittiğinde bunun gibi gözükmesi gerek;
İplerin sıkılığını öyle bir ayarlayın ki(hafif gevşek); lastiğin ağırlığını omuzlarınız değil de sele taşısın.
Yani lastik sırtınızda iken, ağırlığı selede olsun.
En mantıklısı; arabası olan bir yakınınızdan rica etmeniz olur
Bende geçen gördüm ilk defa şok oldum adam lastiği kıyafet gibi giymişti yukarıda görselde var takdir ettim gerçekten muazzam bir fikir
otomobilim var ama onu oraya kim getirecek
muhtemelen aracı kullanacak birini bulacağım bayiye kadar ve dönüşte aynı şekilde.
ikinci ihtimal ki bu daha kuvvetle muhtemel akşam ip ayarlayacağım ve resimlerdeki gibi yapacağım.
teşekkürler, tekeriniz düz bassın.
Hayatımdaki en iyi sürüşü arıyorum. Yarım kask takıp kanayacağınıza, Full face kask takıp terleyin. En iyi motosiklet, sahip olduğunuzdur.
Ek olarak Gideceğiniz yere gitmeden bunu söyleyin.
Forumda konusu acılmıştı, bizden alınmamış lastiğin riskini almayız diyip takmamışlardı.
Bir başkası da balans ayarını uyduruk yapmışlardı demişti.
Boş boşuna gitmeyin yapmayacaklarsa.
Ben götürürken lastiği yere koyup ayaklarımın içinden geçirerek belime giymiştim
Lastiği giyiyorsun üstüne gaz kolunu çevirip gidiyorsun
Sizler ciddi olamazsınız 😅 Lastiği alırken teslimat adresi olarak lastiğin takılacağı lastikçiyi vereceksiniz ve kargo ile oraya gidecek bu kadar basit. İster mağazadan alın ister internetten fark etmez.
lastigi göbeğime geçirip gittim gayet de eğlenceli idi milletin bakışları falan
Yeşil motorlu dayı gibi gittim bende :D birde yolda çevirme vardı Allahtan durdurmadılar :D
Yamaha balans da yapıyor mu? Bu arada yamuk janta balans yapılır mı?
Bende direk kollarımdan geçirip belime giydim.
Artçı'nın basamağına bastırıp (yan çanta gibi) sağlı sollu koli bandı yardımıyla sabitleyebilirseniz bu da bir seçenek olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)