nmax 125 cc artçılı yokuşlarda kalır mı?
Reklamlar
-
Ozan arıcı adlı üyeden alıntı
PCX'den Nmax'e geçmiş biri olarak söyleyebilirim ki nmax alınacak bir motor değil. Aldıktan Max 2 hafta sonra aldığınıza pişman olursunuz benden söylemesi. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama İstanbul'da Tuna motorda test motoru vardı. İstanbul'da değilseniz çevrenizdeki bayilere sorun belki test motoru vardır.
Hayatımda bu kadar konforsuz scooter görmedim. Sanırsın pistte süre kasıp R1 kovalayacağız süspansiyonlar o kadar sert. İşe git gel 35 km yolum var 15kmsi bozuk yol eve vardığımda içim dışına çıkmış, motorun sertliğine küfretmenin stresiyle ağrıyan belimi ovalıyorum öyle bir motor. Daha önce 600-1000cc yarış motorlarına bindim onlarda bile hatrı satılır bir konfor vardı. Nmax ayrı bir kategoride. Karınca ezsem motorun üstünde zıplıyorum. Bu motoru alırken ki aklım olsa kesinlikle PCX alırdım.
Çekiş konusu dert edilecek birşey değil. Düşünmeniz gereken konfor kısmı.
1.6 Dizel arabanın birinci viteste bağırarak çıktığı yokuşu 50cc Yamaha neos 2 kişi çıkıyor.
Emin ol Xmax ta farkli degil,ayni tezeğin laciverti..çoğunluğun burun kivirdiği daelim s3 advance kullandim,xmax,nmax,pcx,forza hepsi hikaye..konforda var güçte var fren de var.var oğlu var.
Hee şöyle 250cc suzuki burgman olacak xmax şeklinde o zaman durum farkli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)