YZF R25 ve Çözemediğim Sorun
Reklamlar
-
Msk adlı üyeden alıntı
Merhaba kardeşim,
Aynı problemi Tracer 700 kullanırken yaşamıştım. Motor gaz yemiyor, birden devirden düşüyordu. Tracer 700de hava filtresine giden kanal sele altındaydı, akü üzerine koyduğum bezi kanal içine çekmiş, hava akışını engellemişti fakat sen hava filtresi temiz demişsin, yine 20bin bakımında bujileri değiştirdik serviste, bakım sonrası motor yıkandı, eve giderken aynı problem oldu, bujilere su kaçmıştı.. Yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak fikir verdim, inşallah problem çözülmüştür, keyifli sürüşler..
Cevap için teşekkür ederim. Tracer700'e kıyasla R25'te hava filtresi ayrı bir bölmede oluyor, içine bir şey kaçması benim açımdan mümkün değil. Bujilere su kaçması nasıl oluyor tam olarak? Yani ben yaz kış karda, yağmurda sürüyorum. Benzinlikte ve tazyikli su ile motorumu yıkamam. Siz bujileri değiştirdiğinizde sorununuz düzelmiş miydi?
Reklamlar
-
Aynı sorunu 1. si kötü benzin aldığımda ve ömrünün son demlerine gelen adi bir bujide yaşamıştım.
-
Benzin meselesi de var. Geçen Anadolu fenerine doğru giderken yolda benzin ışığının yanıp söndüğünü fark ettim. İşin garip tarafı da tripF'e geçmemiş yani kaç km'dir öyle gittiğimi bilmiyorum. Bir korkuyla yoldan geçen motosikletci arkadaşları durdurup en yakın benzinliği sordum, baya boş sakin bir total'den eve götürecek kadar benzin aldım. Benzinde bu kadar fark olacağını cidden hiç düşünmezdim, tepkileri çok değişti motosikletin.
Depoyu tamamen bitirip farklı bir semtten (daha kalabalık bir şube olsun) , farklı bir markadan alın bir de öyle deneyin derim.
-
-
Yakıttan olduğunu zannetmiyorum, sorun ilk başladığında depoyu boşaltıp başka bir yerden almıştım. Sorunum halen devam ediyor, bujiyi değiştirecektim ancak garantiden çıkmasını istemiyorum. Ayın 18ine randevu aldım yetkili servisten. O zamana kadar kullanmayacağım motoru. Sorunum düzeldiğinde tekrar burayı güncellerim.
-
03 Haziran 2021, 23:44
Bujiler değişince sorunum düzeldi. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
04 Haziran 2021, 11:15
söylenmemiş ben söyleyeyim. tam olarak görmediğimizden ihtimalleri değerlendiriyoruz. basıp gitmeme olayı değil ben arada tekleme yaşıyordum aktarma organı sorunu gibi dediğin hadise kaplinlerden dolayı olmuştu. şimdi olmasa bile aklının bir köşesinde bulunsun
-
04 Haziran 2021, 11:15
TheyDontKnow adlı üyeden alıntı
Bujiler değişince sorunum düzeldi. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
geçmiş olsun. sonucu yazdığınız için teşekkürler.
-
Merhaba sorun çözüldümü çözüldüyse sebebi nedir
-
Ben bobin derdim ama siz problem yok diyorsunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler