Kawasaki zx6r kullanıcısım 2. 3 ışık sonra 100 derecelerin üstünü görmeye başlıyor. Ben fana düğme bağlasam aküden, ışıklara kalınca acsam sıkıntı yaratırmı
Kawasaki zx6r kullanıcısım 2. 3 ışık sonra 100 derecelerin üstünü görmeye başlıyor. Ben fana düğme bağlasam aküden, ışıklara kalınca acsam sıkıntı yaratırmı
Arabalarda termostatı söküyorlar belki böyle bir işlem size çözüm olabilir (termostat sisteminiz nasıl bilmiyorum).
Race makinalar hararetli çalışır.Zx6r nın sogutma sistemi yeterlidir bu makina durmayacak sürekli yol alacak,ş.içi dur kalklarda fan açması normaldir.Yapacak birşey yok.
Soğutma sıvısı bakımları yapılmazsa böyle sorunlarda çıkabilir belki radyatörünüzde kireç kirleri oluşmuş olabilir ve su akışları rahat olmuyor olabilir iki seçenek var bu dediklerime bakarsak ilk olarak radyatör temizlenip sıvısı değiştirilicek ikinci olarak çok kirliyse radyatör sökülüp şişlenicek. Umarım büyük masraf yoktur.
Fana düğme bağlamak sıkıntı yaratmaz ama motorun orijinalliği bozulacak. Kötü bir ustaya denk gelirseniz tesisatı arap saçı yapıp mahvederek motorun ileriki hayatında elektrik arızalarından kurtulamamasına sebep olabilir.
Elektrik tesisatı konusunda bir kere ayarı kaçtığı zaman genellikle her götürdüğünüz yer daha kötü hale getirir.
Normali 105-106 derece gibi fan açıp ısıyı düşürmesi. 600cc Racing trafikte fan açıp durması normal. Hararet göstergesi yanmadığı sürece sıkıntı yok. Bence kurcalatma.
sıvıları yeni deyişti 104 derecede fan açıyor düşmeye başlıyor en iyisi yolu uzatıp başka bir yoldan gitmek
Şehir içinde 4 silindir kullanmak pratik değil maalesef. Tek çözüm düşük CC commuter veya scoter kullanmak. Benim XJ6 da trafikteyken 97 derecede fan açıyor 1-2 dakika içinde 92 dereceye düşüyor. 4 silindirler sürekli şehir içi sıkışık trafikte kullanmaya müsait değiller. Büyük cc motorun yanına küçük cc şart.
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Yanlış hatırlamıyorsam bir videosunda biraz ısınmanın, fan açmanın Ninja serisinin karakteristik özelliklerinden biri olduğunu söylemişti rahmetli Barkın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)