Motosikletin de saat olmayanlar çözüm varmı
Reklamlar
-
Motosikletim de saat yok ve eksikliğini çok hissettiriyor su geçirmez saat çözümü olan varmı
Reklamlar
-
EMRE_R19 adlı üyeden alıntı
Motosikletim de saat yok ve eksikliğini çok hissettiriyor su geçirmez saat çözümü olan varmı
Ben eski enduro motoruma askerde kullandığım saati bağlamıştım
-
Aliexpress'de 60 liraya gidon saatleri var görsel olarak da çok hoş. Kargosu vergisi derken 100 liraya hallolur hepsi.
-
-
n11 ara gidon saati
-
Gidon saatleri çabucak bozuluyor, randımansız ve kalitesiz ürünlerdir. Paranıza yazık edebilirsiniz, ikaz etmek isterim.
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Gidon saatleri çabucak bozuluyor, randımansız ve kalitesiz ürünlerdir. Paranıza yazık edebilirsiniz, ikaz etmek isterim.
İlk bakışta belli oluyor dandik olduğu
-
Kerem34_ adlı üyeden alıntı
Aliexpress'de 60 liraya gidon saatleri var görsel olarak da çok hoş. Kargosu vergisi derken 100 liraya hallolur hepsi.
Bir iki link verir misin?
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Casio FW91
Motor eskir ama saat eskimez,asker de gece arazi egitiminde bu saati kaybetmiştim,yanilmiyorsam 3-4 ay sonra çamura gömulmuş halde buldum ve halen çalisiyordu.
Pil degistirmeden motosikleti bile eskitir o derece.
Ince siyah cirt kelepceyi kordon plastiginden delik acilarak gidona montajlanabilir.
Aman replika çin mallarina dikkat,orjinal fw91 olacak.3 butona birden basinca ekranda casio yazacak
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Motor eskir ama saat eskimez,asker de gece arazi egitiminde bu saati kaybetmiştim,yanilmiyorsam 3-4 ay sonra çamura gömulmuş halde buldum ve halen çalisiyordu.
Pil degistirmeden motosikleti bile eskitir o derece.
Ince siyah cirt kelepceyi kordon plastiginden delik acilarak gidona montajlanabilir.
Aman replika çin mallarina dikkat,orjinal fw91 olacak.3 butona birden basinca ekranda casio yazacak
Aynen öyle. Motoru bile gömer o saat.
-
En iyisi sağlam fakat ucuz bir saati gidona monte etmek. Gerisi boş.
-
Decatlon'dan bulduğum ucuz ve su geçirmeyen bir kol saati saat, çift taraflı bant ve gösterge çevresinde uygun bir boşluk sorunumu çözdüm. Defalarca motoru yıkamama rağmen,1 yıl oldu yerinden sökülmedi.
Saati
-
askere giderken aldığım Casio saati askerden dönünce motorumun ön fren hidrolik kutusuna bağlamıştım çok güzel duruyordu
-
adm12 adlı üyeden alıntı
https://i.resmim.net/1h11W.jpg
Decatlon'dan bulduğum ucuz ve su geçirmeyen bir kol saati saat, çift taraflı bant ve gösterge çevresinde uygun bir boşluk sorunumu çözdüm. Defalarca motoru yıkamama rağmen,1 yıl oldu yerinden sökülmedi.
Saati
Yurdum insanı ve pratik zekası gerçekten takdir edilesi. En ufak bir şey de bile muazzam bir çözüm odaklılık
Honda CBR125R- Yamaha MT07- Yamaha Nmax 155- Honda PCX125- KTM Duke250- Yamaha Xmax 250- Ducati Scrambler İcon- Honda Forza 250
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)