Arkadaslar merhaba, cuma gunu 8300 km de pulsar 200 ns aldim. Bir hata yapip ustaya falan gostermedim gerci su ana kadar aldigim motorlarin hicbirini gostermedim ama neyse yaptik bir hata.
Neyse cuma gunu rize merkezden yasadigim ilceye kadar geldim 55 km yol ve motoru hafif akan hortumla yikadiktan sonra blok uzerinde yag oldugunu farkettim neyse dedim guzel sileyim sonra bidaha bakayim neyse dun yine zinciri falan temizliyeyim dedim o arada motor orta sehpada calisirken gaz verince bi baktim silindirin ustundeki contadan yag sizdiriyor.
Hemen saticiyi aradim video falan cektim dedim bu nasil is sen bu motorda problem yok dedin bu resmen yag kaciriyor video falan attim. Adam bendeyken bi sikinti yoktu falan demeye basladi, ben de dedim bu 55 60 km de olacak is degil sen bana km orjinal bir sorunu yok dedin falan epey bi tartistik ondan sonra ben trabzon servisten ilhan ustaya yazdim dedim boyle boyle kapak contasi degisecek baska kacak yoksa dedi belki sadece vidasi gevsemistir falan bakmak lazim dedi. Dedim oyleyse masraf ne olur, 700 tl dedi.
Neyse aradim saticiyi dedim boyle boyle yine biraz israr etti sonra bana 700 tl gonderdi. Fakat dunden beri hic icime sinmedi ya baska masraflari da cikarsa ustelik ben kmsi dusuk diye sorun yasamiyayim diye bu motoru aldim benim sorum su an yasal olarak motoru iade etme sansim var midir? cok degerli forum uyeleri bir yardimci olun.