Hiç olmazsa iki ayda bir o yolda git gel yaparım sakarı da dahil sakarda olmuş olsa anlarım ama marmaris yolunun virajları öyle saçma sapan değil ayrıca asfaltıda iyidir. Bedavaya gitmişler. Allah rahmet eylesin.
Hiç olmazsa iki ayda bir o yolda git gel yaparım sakarı da dahil sakarda olmuş olsa anlarım ama marmaris yolunun virajları öyle saçma sapan değil ayrıca asfaltıda iyidir. Bedavaya gitmişler. Allah rahmet eylesin.
Oradaki virajları dönmek çok zevkli. Yanlış görmediysem Marmaris girişindeki virajlar. Allah rahmet eylesin...
Tamam yetersiz olduğundan hepimiz hemfikiriz. Ancak dediğiniz olayın sadece sistemle de alakası yok. İnsanlar yeterince eğitimli ve bilinçli olmadıkları için bindikleri araç ne olursa olsun tehlike saçıyorlar. Tmf'nin bir ara pist eğitimi verdiğini duymuştum. Doğruluğunu bilmiyorum. Ancak vatandaşının temel ihtiyaçlarını(sağlık, eğitim) karşılayamayan bir devletten eğitim beklenene kadar gidilip düzgün bir yerden alınması gerektiğini düşünüyorum.
Sakar virajları orası zaten, Gökova seyir tepesinin olduğu yol değil mi?
Çok yazık olmuş, gencecik insanlar, aileleri ne haldedir şimdi. Senelerdir geçerim o yoldan her yaz, asfaltı çok kaliteli, ama yolun etrafı katil bariyer, en ufak hatanda ölürsün. Konuşulacak yazılıp çizilecek çok şey var ama, ne fayda, vay gidene.
Mt-09 gibi hızlı ve güçlü bir motosiklet; kanı kaynayan 24 yaşında bir genç, arkasında 17 yaşında artçı, pek fazla tecrübesi ya da eğitimi yoktu herhal virajlarla ilgili, o motor ve o yol hata kaldırmaz, sezon yaklaşıyor ve böyle kazalar artmaya başlıyor, çok üzücü.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Çok üzücü gerçekten. Bir Muğla'lı olarak oralardan belkide yüzlerce kez geçmişimdir. Asfalt kaliteli, yollar çok güzel diye dikkati elden bırakmamak lazım hele de artçılı sürüşte ekstra konsantre ve dikkatli olmak gerekiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)