Mondial 50 Revival vs Kuba Rx9 50
Reklamlar
-
Merhaba,
Mondial 50 Revival vs Kuba Rx9 50 arasında kaldım.
Halihazırda R25'im var ama markete vs giderken kullanacağım, vergiden sigortadan muaf bir motosiklet almayı düşünüyorum.
Manuel yada otomatik olması önemsiz, görünüm olarak ikisi de tatlı duruyor. 180+ biri için hafif ufak olacaklarını da düşünüyorum. Teknik tarafta aralarında pek fark yok. Alır almaz da 80 cc yapmayı da düşünüyorum. Kullanan yada deneyen arkadaşlar olduysa yorumlarınızı dinlemeye hazırım.
Teşekkürler.
Reklamlar
-
Rx9, 50cc lerin canavarıdır güçlüdür 100 luk yaptırırsanız sizi üzmez rahat ettirir sıfır alacaksanız bayi cuzi bir para karşılığında direk 100cc yaptırır teslim eder süper bir motordur üzmez işinizi görür
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Karenajı bol çinlilerden uzak durmakta fayda var.
Ne kadar temiz bakarsanız bakın en geç 6 ay içinde muhtelif noktalardan zırıltılar başlar,kesilmez.
Ben olsam cg ya da cub türevlerinden alır,scooterdan uzak dururdum.
-
Rx9 dökülüyor hocam parça kalitesi berbat.
Revival kullanan iş arkadaşım çok memnun.
-
revoş var bende neredeyse 5 aydır kullanıyorum.
ilk ay bikaç arıza verip yolda bıraktı. sonra sıkıntısız kullanmaya devam ettim.
-
Rx9 tecrübem yok fakat fiziki olarak Revival, minik de olsa sele altı bagajı ve sırıtmayacak şekilde arka çanta takılabilmesi açısından alışveriş ıvır-zıvır taşımak için daha mantıklı olur. Aynı şekilde sağa sola gidip iş halletmek için bir dostumla beraber ortalama 10-15 bin km kullandığımız 80 cc bir Revival'imiz vardı. Sürekli sağını solunu sıkıp toplamamıza rağmen inanın gidon ve gösterge paneli hariç dökülmedik yeri kalmıyordu, defalarca yolda bıraktı kayışı çokça koptu, egzozu bile yolda giderken koptu ve yuvarlandı düştü gitti kalitesini siz düşünün o yüzden.
-
Biri scooter biri vitesli yani burada sizin otomatik mi vitesli mi tercihinize bağlı. 2. Motor olarak alınacaksa kesinlikle cub tercih edin kolay kolay bozulmaz basit bir çalışma prensibi var zaten Kuba Ege 50 tavsiye ederim babamda var 3 yıldır taş gibi maşallah
-
vandamme adlı üyeden alıntı
Rx9 dökülüyor hocam parça kalitesi berbat.
Revival kullanan iş arkadaşım çok memnun.
Aynen abi geçen yoldayken benim sele düştü sonra far sinyal vs düştü haftaya kısmetse depo düşecek, dökülüyor diye bişey yok bu kadar çamur atmayın
Spirit, like body, needs to be trained. So I think it's necessary to make your spirit stronger. And for he who believes, anything is possible.
Fedor Emelianenko
-
Bence de cup alabilirsiniz. Bizde eski bir cup vardı öldürememiştik makinayı. 3 sene hava filtresiz, ayarsız 3 kişi bindik tık denemedi bloğu. Diğer yerleri dedi de blok demedi. Zinciniri dişlisini 20 kere tamir etmişimdir. Gerçi bizim motorda sorun vardı arka zincir takozu kırardı hep. En son tekeri patlayınca 0 teker pahalı geldi sattık. Neyse konuyu dağıtmayayım. Yeni cuplar da öyle mi bilmiyorum ama cupları normal bir kullanıcının bozması zor. Elinize bir tane anahtar ve tornavida alırsınız bir tane de somun sabitleyici canınız sıkıldığınızda inersiniz sağını solunu locktitelarsınız. Üzeceğini sanmıyorum.
-
MotoWrestler adlı üyeden alıntı
Aynen abi geçen yoldayken benim sele düştü sonra far sinyal vs düştü haftaya kısmetse depo düşecek, dökülüyor diye bişey yok bu kadar çamur atmayın
Pardon kardeşim, senin Rx9 kullandığını bilsem olumsuz yorum yazmadım
-
videoya göre kısmetse ilerde depoda düşer :D
-
tüm 50cc türevlerini kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki üstünde plastik aksamı bulunan çinlilerden uzak durun. O plastiklerin kırılmama ihtimali yok.
Rx9 yerine kuba dragon 50 veya kuba x-boss da düşünebilirsin. çelik jant avantajı var bunların. rx9 kadar çabuk dökülmezler
-
Motorcu melih dedeyi tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam 3 senedir rx9 kullanıyordu hiç sorun yaşamadı, parça kalitesi klasik çinli ama 50 lerin içindeki en atık en güçlü olanı rx9 diye düşünüyorum, videoya gelince o motor araziyede girmiş güzel kazalarada karışmış motor insan gibi kullanılmamış. Elbette her motosiklet tutkunu gibi bende güzel bir motor tercih etmek isterdim ancak bütçem için bu uygun geldi ikinci bir motor olarak gayet iş görür aynı ailede xboss ve dragonda var sadece tasarımsal ufak farklılıklar var diğer çinliler gibi fazla üzmez
Spirit, like body, needs to be trained. So I think it's necessary to make your spirit stronger. And for he who believes, anything is possible.
Fedor Emelianenko
-
MotoWrestler adlı üyeden alıntı
Motorcu melih dedeyi tavsiye ederim yanlış hatırlamıyorsam 3 senedir rx9 kullanıyordu hiç sorun yaşamadı, parça kalitesi klasik çinli ama 50 lerin içindeki en atık en güçlü olanı rx9 diye düşünüyorum, videoya gelince o motor araziyede girmiş güzel kazalarada karışmış motor insan gibi kullanılmamış. Elbette her motosiklet tutkunu gibi bende güzel bir motor tercih etmek isterdim ancak bütçem için bu uygun geldi ikinci bir motor olarak gayet iş görür aynı ailede xboss ve dragonda var sadece tasarımsal ufak farklılıklar var diğer çinliler gibi fazla üzmez
Evet o adam çok sakin kullanıyor.
Cb650f i bile commuter gibi kullanıyordu.
Zaten 50cc max hızı belli, o nedenle vitesli olması mantıklı gelmiyor. Eziyet yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler