Çoğumuz vardiyalı işte Çalışıyoruz, yaklaşık 4 senedir aynı evde yaşamaktayım, saat 10 olunca mahallede kimse kalmaz ama tam evimin karşısında bir aile varki 5 tane çocuğu biri 27 yasinda diğeri 22 diğerleri 10 18 yaş aralığında , bu şahıslar gece 1 lere kadar evlerine gitmiyorlar, buna ben karışamam ama mahallede bağırarak sağ sola kosusturarak, yüksek sesle konuşup kahkaha atarak beni evimde uyutmuyorlar, mahalleli komple sikayetciler ama kimse birsey yapamıyor.
yaklaşık 1 sene önce iyice sinirlendim çıktım bağırdım eviniz yokmu girin evinize çoluk çocuk uyuyor dedim , demez olaydım adamlar birden ordu oldular 15 20 kişi toplandılar bana in asa kafanı kesicem senin filan tehditleri görseniz aklınız durur , eee bende tekim kimsem yok onu geçtim ağır ameliyatlar geçirdim kavgaya tutussam garanti iç kanamadan giderim, daha sonra bunlara mecburen silah gosterek cesaretiniz varsa kapım açık evime girin dedim olay böyle duruldu gitti
aradan 4 gün geçti sıfır olarak aldığım aracimin sol 2 kapısı içine göçmüş baltayla delinmiş şekilde gördüm 2 kapı kaskodan değiştirdim, kamera yok o yüzden tespitini yapamadık, bunlardır dedim polise ama kanıt yok dediler
bunları yazarken şuan bile öyle bir rahatsızlık veriyotlarki ne yapacağımı bilmiyorum, sokağa çıkma yasağı var bunlar sokakta
akıl verin arkadaşlar