Tüm motorcuları 30 ağustos akşamı ATV ana haberi seyretmeye davet ediyorumm..
Reklamlar
-
30 Ağustos 2006, 13:30
izleriz tabi. hemde gurur duyarız
richy adlı üyeden alıntı
atv ana haberi seyretmiyorum. ali kırca yı görünce habere konsantre olamıyorum. nasıl tokatlıyodu kadını izleyenler bilir.
o videyu izlemedim ama ali kırcanın da öle bişe yapacağını hiç zannetmiyorum. zaten adam yapmadığını kanıtlamıştı. mahkemeye felanda vermiş. yani o montajmış.
BIYIKLI adlı üyeden alıntı
Yok devenin hörgücü, Zafer Bayramında ecnebi eserler ben sana boşuna kızmıyorum renkli su. Aslında ana haber bültenleri böyle şeyler izlettirmeli bize ama yurdum insanı ''kimin şeyi kimin şeyinde'' derdine düştüğünden tabi garip geliyor.
Çal kardeşim çal, ellerine sağlık.
bıyıklı abi. yaw ben senin her sözüne gülmekten ölüyorum. ya ama matrak adamsın ha.
Reklamlar
-
30 Ağustos 2006, 15:37
Evet METE_HAN haklısın orda cenaze çıkarken hep ben ti çalarım:D
sağolun arkadaşlar sizlerlede ben gurur duyuyorum 2. ailemsiniz benim.Ailem ankarada olduğu içinn şu an 1. ailemsiniz emin olun...Ali kırcanın videosu içinde isteyen pm le söölesin atarım....Akşam nası olsa görüşcez ali kırcayla dicem abi bi video çekilelim beeeaaaw :D
Motorize Birlikler K.lığı......
-
30 Ağustos 2006, 16:51
Metehan şimdi dikkat ettiimde sendekide ne gözmüş haa
bende arkadaşıyım shadowofspiriti akşam bende oradayım
-
30 Ağustos 2006, 17:06
ya ali kırcayı görünce gülesim geliyor, midem bulanıyor ama senin için katlanırız okadar şeye..
-
30 Ağustos 2006, 18:56
bu site yayına başladığından beri böyle komik bir topic açılmamıştır. tarih yazdı vay , gülmekten karnıma ağrılar girdi, şaka gibi valla
yok md tişörtü giy, yok karanfil tak, yok selam ver, el salla
[QUOTE=shadowofspirit;409125]Evet METE_HAN haklısın orda cenaze çıkarken hep ben ti çalarım:D
sağolun arkadaşlar sizlerlede ben gurur duyuyorum
METE_HAN haklısın orda cenaze çıkarken hep ben ti çalarım:D
sağolun arkadaşlar sizlerlede ben gurur duyuyorum
LÜtfen Bu Topİc SÜreklİ GÜndemde Kalsin
-
30 Ağustos 2006, 19:18
İzleyecez tabi başqa şansımız mı war
ya abi ii hoşta o senin kask ne kaskı sen nerden buldun onu İstanbul Parkta F1 yarışlarında mı aldın birinden naptın
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
-
30 Ağustos 2006, 19:21
F1 pilotları Arai ve Schuberth full face kaskları kullanmaktadır, F1'e bulaşmayın bakayım.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
30 Ağustos 2006, 20:58
az önce çıktı tvde
-
30 Ağustos 2006, 21:07
izledim orda sırıtan senmiydin?
-
30 Ağustos 2006, 21:20
ali kırcaya rağmen izledim ama hangisiydin çıkaramadım. güzel çaldınız. tebrikler.
-
30 Ağustos 2006, 21:21
Dedim ben sana daha büyük resim koy diye. Tanıyamadım seni.
-
30 Ağustos 2006, 21:32
tüh ya kaçırdık ama eminim güzel çalmışsınızdr...
-
30 Ağustos 2006, 21:35
gözümüz senin üzerinde olacak
-
30 Ağustos 2006, 21:37
Walla bende izledim de cıkaramadım hangisiydi acep hereksin surat şişiyo zaten normal suratını bilsekte şişik halini hiç görmedik hani üflerken falan
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
-
30 Ağustos 2006, 21:44
evet dostumuzu görebildik nihayet...en önde bize göre sağdan kendi tarafından soldan 3.arkadaşımızdı...saksafon çalıyordu galiba...
Not:saksafon üzerine espri yapılmamasını dostumuz adına önemle önemle rica ederim...
barnak71 nickli arkadaş hangisiydi...
bando dizilişinde galiba çaldığın müzik aletine göre yer alıyorsun...önde üflemeliler...arkada vurmalılar vs...sol baştaki saksafonda astsubay kıdemli başçavuş gördüm...yanlışım yoksa tabi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Evet ARKADAŞLAR SİZE GÖRE ortadan sol 2. ydim nasıldı güzelmiydi.Mt tişörtünü zorla çıkarttırdılar.:D :D napiim...Ali hocam geldi önümüze valla gülmekten dona sıçtım zuuuhahahahhehehe
Motorize Birlikler K.lığı......
-
Ben gece tekrarını izledim. Orada tanıyabildim seni. PC ekranına 1 cm, TV ekranına 2 cm yaklaşınca ancak tanıyabildim. Ne olurdu şöyle büyük büyük fotoğraflar koysaydın?
Şaka bir yana, cidden tanıdım seni. İçimde kalmadı yani.
-
如果通过单击链接而到达了该网页,请与网站管理员联系,通知他们该链接的格式
kaçırdık baba kusura bakma
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler