abi sen al gitarı eline.. yoksa tanıyamayız seni.. not: electro gitar tercihimizdir
abi sen al gitarı eline.. yoksa tanıyamayız seni.. not: electro gitar tercihimizdir
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
Ali Kırca da tef çalar.
May the Force be with McLaren Mercedes
izleriz izlerizz... reytingler tavana vursun
dikkat eskişehir mt alışkanlık yapar:P
nasıl tanıycaz seni ? MT çıkartması yapıştırsana çalgına
Ben bu resimlerle tanıyamam. Daha büyüğü lazım, daha daha büyüğü
Yok devenin hörgücü, Zafer Bayramında ecnebi eserler ben sana boşuna kızmıyorum renkli su. Aslında ana haber bültenleri böyle şeyler izlettirmeli bize ama yurdum insanı ''kimin şeyi kimin şeyinde'' derdine düştüğünden tabi garip geliyor.
Çal kardeşim çal, ellerine sağlık.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
saol birasda sizin için çalarım tabii
Motorize Birlikler K.lığı......
gözüm sende olcak yarın... iyi çal....başarılar arkadaşımm...
arkadaşım ben seni galiba hatırlıyorum...Levent Camiindeki şehit cenazelerinde ve emekli amiral general cenazelerinde görmüştüm...simalar konusunda yanılmam...bende Levent Caminin çaprazında İRA reklam ajansında çalışıyordum bir zamanlar...her cenaze trafik kesilirdi...kabusa dönerdi bizim oralar...
3.kolorduya bağlı 52.Zırhli Tümen Bandosundasın galiba...
geçen senede Cumhuriyet kutlamalarında 29 Ekimde ATV önünde canlı yayında izlemiştim...Hatta denmişti ki...İÇİNDEN BANDO GEÇEN BÜLTEN...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Lambada istiyorum ben, şöyle biraz yandan yandan. Ali Kırca da oynar hem. He he he.
Bıyıklı, benim derdim askeri bandonun askeri marş çalması değil, ana haber bülteninde ne işi olduğu. Ana haber bültenine yeni yayınlanan dizilerin oyuncuları çıkartılmaz, yeni albüm yapan şarkıcılar çıkartılmaz. Bunlarla ilgili varsa birşey yaparsın röportaj. Siz hiç CNN'de Madonna'nın şarkı söylediğini gördünüz mü?
Ya ne yapılır? Adam gibi haberini sunarsın. Sonunda da ayrı bir prgoramcık olarak askeri bandoyu çıkartırsın. Aynı işi yaparsın ama uygun formatta yaparsın.
Bırak kardeşim bizim ana haber bültenleri böyle işte Cnn'den bize ne? İlla onlar gibi mi sunacağız, oturup kalkacağız. Ana haber bültenlerinin ''paparazzi'' denilen iğrenç malzemelerle dolmasından iyidir. Haber niteliği olan anlamlı bir günde ilgili bandoyu haber bülteninde izlememiz son derece doğal hatta bence şefle röportaj yapsınlar.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Motorcu tüşörtünü giy de tanıyalım kardeş!
Ya da kaskla çıkarsan %100 tanırız emin ol!
Kaskın da benim nolan N101 in aynısı ama beyazı!
Doğru yav, bunlardan önce magazinden arındırmak lazım haberleri.
Anaaaa Sende daha 2 adet pırpır varmış. Ha sen daha çok gençsin osaman :D
Babam artık kolunu bıraktı bilegine aldı 3 tane ;)
Soda Ayran Cool
dostum izleyeceğim seni... bakalım tanıyacakmıyız...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
izleriz izleriz merak etme
ama bende şu ali kırca olayını merak ettim doğrusu yok mu videosu falan?
Seninle gurur duydum kardeşim, bu akşam Cihan kardeşimizin doğum günü var ama, gidilecek mekanda televizyonu açtıracağım seni seyredeceğiz,
fazla reklam almasınlar araya bakarız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)