Istanbuldan Bodruma.. Keeway Arn 125 cc ile
Reklamlar
-
29 Ağustos 2006, 13:19
Reklamlar
-
29 Ağustos 2006, 13:22
vay beben surdan suraya gıtmeye korkuorum hala sen bodruma gıtmıssın helal olsun
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
29 Ağustos 2006, 13:27
cahil cesareti var bende ondan korkmuyorum :D
ama yok yani.. konsantrasyon sağlam olduktan sonra şehir içinden daha tehlikesiz...
ben şehir içinde daha çok korkuyorum
-
29 Ağustos 2006, 13:29
alkışlarrr onur için :)
kardeşim iyi cesaret valla
ben baştan manyakmısın demiştim biliosun
ama valla bende olsam bende aynısınıyapardım
çok iyi bir macera olmuş bence
tebriklerrrrrrrrrr !!!!
-
29 Ağustos 2006, 13:30
-
29 Ağustos 2006, 13:30
güzel bir yolculuk yapmışsın arkadaşım.bende 2001 senesinde 125 cc scooter ile uzun bir güzergahtan yapmıştım ist-bodrum-ist yolculuğunu ve hala heyecanla hatırladığım anılarımdan biridir.
rüzgarın bol olsun...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
29 Ağustos 2006, 13:31
terazin nerde??
bişi sorucam o kadar yolu giderken kıçın dümdüz olmadı mı? ben bodrumdan marmarise gelene kadar şekilden şekile girdim honda twister la
bu arada başlığı acaba gezi yazılarına mı açman gerekirdi ??
==============================
==============================
-
29 Ağustos 2006, 13:35
ehehe abi geziye açtıydım yola çıkmadan önce... ordan devam ederim gezi bitince diye düşündüm... ama başlık kapatıldı !!!
sinir bozucu bişey... yeni mod. olan bi arkadaştı herhalde.. sağlık olsun olur böyle şeyler.. öğrenilir yavaş yavaş..
tebrikleriniz için açtım zaten başlığı daha da tavana vurmak için
bu arada gazlabeni evet zenginim fln ama cepten girince çok yazmıo be :d sms ten 4-5 kat ucuz diyebilirim ;)
1 saat normal chat yapion 4 kontor gidio
-
29 Ağustos 2006, 13:37
ya tek sıkıcı olmamısmıdır o yol kesske baska arkadaslarını gaza getırıp hep beraber cıksaydınız yola daha keyıflı olurdu bence cunku gordugun yerlerı baskasıyla aynı anda yasayıp paylasmak benım ıcın vazgecılmez bır duygu(aaa suraya bak dıycen bırı :D)
-
29 Ağustos 2006, 13:43
tatile 2 hafta kalmaya gidiyordum.. bodruma vardıktan sonra hadi size eywallah demem gerekirdi
zaten sıkılmadım yolda hiç.. teybim yoktu ama kendim çaldım kendim söyledim.. bağıra bağıra gittim :D
oturdugum kısım düzleşti azcık :D
ama sele de bi ileri bi geri yapa yapa gittim.. o da pek sorun olmadı anlayacağınız
-
29 Ağustos 2006, 13:49
bence bidaha 125 cc ile gitmeyeceğine and içmişsindir
-
29 Ağustos 2006, 13:51
tatile 2 hafta kalmaya gidiyordum.. bodruma vardıktan sonra hadi size eywallah demem gerekirdi
zaten sıkılmadım yolda hiç.. teybim yoktu ama kendim çaldım kendim söyledim.. bağıra bağıra gittim :D
oturdugum kısım düzleşti azcık :D
ama sele de bi ileri bi geri yapa yapa gittim.. o da pek sorun olmadı anlayacağınız
ehehehe bende pek uzun olmasada 260km falan yaptım. Cidden dediğin gibi konsantrasyon çok önemli. Ama kask kafandayken şarkı söyleyince çok güzel oluyor. Hiç sıkılmıyorsun Ben " Odam kireçtir benim" şarkısını en az 10 kez söylemiştirim
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
29 Ağustos 2006, 13:56
MASTER OF THE ROAD adlı üyeden alıntı
bence bidaha 125 cc ile gitmeyeceğine and içmişsindir
nerden böle bi kanıya vardın anlıyamadım
öyle mi görünüyor ordan?
içimdeki heyecanı aldıgım zevki aktaramamışım demekkii...
tamamen yanlış hissetmişsin arkadaşım.. gitmeyeceğim yer yok... emin ol pasaportum olsa hollandaya bile giderim
Jazzbass adlı üyeden alıntı
ehehehe bende pek uzun olmasada 260km falan yaptım. Cidden dediğin gibi konsantrasyon çok önemli. Ama kask kafandayken şarkı söyleyince çok güzel oluyor. Hiç sıkılmıyorsun
Ben " Odam kireçtir benim" şarkısını en az 10 kez söylemiştirim
ehehe bundan sonra yapacağım uzun yolculuklarda yanıma şarkı listesi.. ve sözlerini alacam.. unutuyorum abi sözleri fln.. ben de 1-2 şarkıyı döndüre döndüre 20 kere sölemişimdir :D
haaa bu arada.. kaç km yaptım tam bilmiyorum :D ama oraya gidiş.. orda geziş fln.. toplam 900 km olmuş
-
29 Ağustos 2006, 14:05
wala helal sana ne diim yaa benim büzüğüm yemez o motorla o kdar yol tebrikler
-
29 Ağustos 2006, 14:12
abı neden hollanda))
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
29 Ağustos 2006, 14:15
ben 16 yaşındayken mz301 le ipsalaya gitmiştim birgün içinde geri döndüm dönüş tam bir eziyet olmuştu yol bitmek bilmiyodu ve bidaha gitmiyceğime yemin ettim
ordan vardım bu kanıya
-
29 Ağustos 2006, 14:27
praetorian adlı üyeden alıntı
abı neden hollanda
))
ehehe önce almanya yazdım... sonra sildim.. yakın geldi.. daha uzak bi yer seçeyim dedim :D
e japonya diyip abartmayım dedim
-
29 Ağustos 2006, 14:28
Kardeş helal olsun ya, bana da cesaret verdin. Ben de şu ehliyet bitsin 125 cc yamaha falan düşünüyorum ve en büyük özlemim uzun yol yapmak, hemi de eşimle, olur mu sence ?
-
29 Ağustos 2006, 14:45
dediğim gibi sele de bi öne bi arkaya kaykıla kaykıla değişik pozisyonlarda oturarak popomu biraz rahatlattım... 2 kişi nası dayanırsınız bilemicem
-
29 Ağustos 2006, 15:06
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım güzel yapmışsın yinede tedariksiz sayılmazsın daha napacaktın zaten pek bişey sığmıyo motora bende a2 aldımmı ist.ankara.niğde yapmayı düşünüyorum yalnız şu akü olayı kafamı karıştırdı ilk defa duydum iyi sürüşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler