Akşam saat 8 gibi Mahmutbey-Altınşehir yolu istikametinde
ilerlerken sağ şeritte yan yatmış bir scooter ve yerde oturan adam gözüme ilişti.
Durdum hemen, beyaz renkli paket kurye motoru. motor kaza yapmıs, sagında solunda kanlar, plastık aksam kırık içinde.
Motorcu arkadaş elini utuyor ama nasıl anlatayım korkunc bir manzara var. Adamın kolu omzundan eline kadar derisi soyulmuş. Avuç içi yarılmış Allahım daha kimbilir kıyafetlerin altında ne hasar var.
Hemen 112 yı aradım anbulans cagırdım, beklerken de arkadaşa sordum ne oldu diye. Emniyet şeridine yakın sağ şeritte giderken fort transıt tarzı bir minibüs bunu sıkıştırmış ve vurmuş. Adam düşmüş motosiklet haşat, adam heryeri kan içinde korkunç durumda.
vuran adam kaçmış gitmiş. Telefonu düşmüş gitmiş kayıp. Ne zamandır boyle beklediğini sordum, hava yeni kararıyordu dedı. Yani bi yarım saattir adam yaralı yol kenarında bekliyor. İlk 5-10 dakika sağa sola el sallamış bir Allahın kulu durmamış. Adam en son mokayım boyle işe deyip oturmuş yere, kaderini bekliyor.
Ambulans geldi, adam bir yandan ağlıyor motoru çalarlar diye, bir yandan çok kan kaybetmıs görevlilerle ikna etmeye çalışıyoruz ambulansa binsin diye. en son ikna oldu bindi gitti.
Bugün insanlıgımdan utandım beyler bayanlar. Vurup kaçana ve görüp durmayanlara da inşallah iftara yetişmişlerdir diyorum. Söyelecek söz bulamıyorum.